Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Ο Πάνος Καμμένος στον ΑΝΤ1Καμμένος: Ο Τσίπρας μού πρότεινε να «πάμε μαζί» στις εκλογές


O Πάνος Καμμένος

Καμμένος: Ο Τσίπρας μού πρότεινε να «πάμε μαζί» στις εκλογές

© AFP 2018 / Louisa Gouliamaki
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρα τού πρότεινε εκλογική συνεργασία για να παραμείνει στην κυβέρνηση, παρά τη διαφωνία με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ επανέλαβε τις καταγγελίες κατά Κοτζιά για τις βίζες στον «συνεργάτη του Σόρος».
Τις καταγγελίες περί οργανωμένου σχεδίου για τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επανέλαβε ο Πάνος Καμμένος. Περιέγραψε πώς ένας δημοσιογράφος τόν πληροφόρησε ότι «σας την έχουν στημένη», καθώς, όπως του είπε, ο κ. Βούτσης θα εφαρμόσει το άρθρο 15 του κανονισμού της Βουλής.
Στο ερώτημα εάν ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει γι' αυτό το σχέδιο, ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιορίστηκε να απαντήσει ότι θα φανεί το επόμενο διάστημα.
Αποκάλυψε, όμως, ότι ο Αλέξης Τσίπρας τού είχε προτείνει εκλογική συνεργασία για να παραμείνει στην κυβέρνηση.
«Ήρθε ο κ. Τσίπρας και μου είπε "αντιλαμβάνομαι τη διαφωνία σου για το Σκοπιανό, μην ψηφίσεις, παρέμεινε όπως είσαι και στις εκλογές θα πάμε μαζί. Διάλεξε τι θες, πού θες: Θες ευρωψηφοδέλτιο; Θέλεις να βάλεις 20 βουλευτές της περιφέρειας; Έλα μαζί μου"», περιέγραψε ο κ. Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος είχε σπεύσει να επισημάνει ότι παρά την «εθνική συμφιλίωση» που επέτυχε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ — ΑΝΕΛ, «με τη Συμφωνία των Πρεσπών γυρίσαμε στην περίοδο του εμφυλίου πολέμου». Πρόσθεσε ότι «κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνονται ότι παίρνουν πίσω το αίμα τους για το 1949».
Χαρακτήρισε «μπίζνα» όλη την υπόθεση με τα Σκόπια και εξαπέλυσε πυρά κατά του πρώην υπ. Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, τονίζοντας ότι «λαμβάνει εντολές». «Λεφτά δεν ξέρω αν πήρε, πάντως παρέδωσε τις βίζες του υπουργείου Εξωτερικών σε μια εταιρεία που από πίσω της είναι 15-20 off shore και καταλήγουν στον συνεργάτη του Σόρος στην Ελλάδα», τόνισε ο κ. Καμμένος και υπενθύμισε ότι «ο Ζάεφ, την πρώτη του εμφάνιση, την έκανε στο Νταβός με τον Σόρος».
Τόνισε ότι μόνο οι ΑΝ.ΕΛ. και η Ένωση Κεντρώων έχουν ξεκάθαρη θέση για το Σκοπιανό και το όνομα της Μακεδονίας, καθώς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πρόβλημα με τη χρήση του όρου «Μακεδονία».
Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε «σχέδιο αποστασίας» στους ΑΝ.ΕΛ. που οργανώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, με την περίπτωση της κ. Κουντουρά και του κ. Κόκκαλη και εκτίμησε ότι εάν αυτό προχωρήσει, θα πάμε σε εκλογές πριν την «παρέλαση» της 25ης Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βερολίνο: Φωτιά σε εργοστάσιο που κατασκευάζονται συστήματα αεράμυνας – Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα Ανησυχίες για το τοξικό νέφος

  03.05.2024 | 20:53 Σε προάστιο του Βερολίνου ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο σιδήρου, με τους ειδικούς να εκφράζουν ανησυχίες για το το...