Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Καμμένος: Εγώ είπα στον Φωκά να πάει για γκαζόζα

Ο Πάνος Καμμένος

Καμμένος: Εγώ είπα στον Φωκά να πάει για γκαζόζα

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
«Ο Τσίπρας μας πούλησε 100 φορές για αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη βουλή» διεμήνυσε ο Πάνος Καμμένος και προειδοποίησε πως αν διαλυθεί η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, «θα έχουμε πόλεμο».
«Απασφάλισε» ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα.
Σε μια συνέντευξη — ποταμό στο ΣΚΑΪ, ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «πούλησε» τους Ανεξάρτητους Έλληνες και προειδοποίησε ότι θα συνεχίσει την τακτική εμπλοκής σε κυβερνητικά νομοσχέδια στη Βουλή.
«Ο Τσίπρας μας πούλησε 100 φορές για αυτό θα πίνουμε γκαζόζα στη βουλή», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι εκείνος είπε στον βουλευτή Αριστείδη Φωκά να πάει να πιει γκαζόζα επιδεικτικά την ώρα της ψηφοφορίας για το ΑΣΕΠ προκειμένου να στείλει μήνυμα ότι οι δεν μπορούν οι ΑΝΕΛ να απειλούνται με διάλυση της κοινοβουλευτικής τους ομάδας.
Πόλεμος αν μου διαλύσουν την Κ.Ο.
«Εάν τολμήσουν να διαλύσουν την ΚΟ των ΑΝΕΛ αντιθεσμικά, θα έχουμε πόλεμο», ανέφερε ο κ. Καμμένος.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μίλησε για κυβέρνηση που στηρίζεται σε αποστασίες έναντι ανταλλαγμάτων και κατηγόρησε ξανά τον Αλέξη Τσίπρα ότι του πρότεινε να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών και να συνεχίσουν μαζί μέχρι το τέλος της τετραετίας και μάλιστα του είπε αν φοβάσαι έλα στο επικρατείας εσύ και οι ΑΝΕΛ ή να κάνουμε μια νέα σύμπραξη.
Εκλογές για να μην εφαρμοστεί η Συμφωνία των Πρεσπών
Ζήτησε άμεση προσφυγή στις κάλπες για να ανατραπεί η κατάπτυστη, όπως τη χαρακτήρισε, Συμφωνία των Πρεσπών. Εκτίμησε πάντως ότι η συμφωνία δεν θα εφαρμοστεί και πως η Ρωσία θα προσφύγει στον ΟΗΕ.
«Δεν έχουν υπολογίσει τη θέση της Βουλγαρίας που δεν δέχεται το θέμα της γλώσσας αυτή τη γλώσσα δεν πρόκειται να την παραχωρήσουν», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Θα καθίσω τον Κοτζιά στο σκαμνί
Για την κόντρα του με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι ο Νίκος Κοτζιάς θα προφυλακιστεί για τις βίζες και ότι από πίσω του είναι ο Σόρος.
«Θα τον καθίσω στο σκαμνί γιατί έχει παρανομήσει. Τον περιμένω να μου κάνει μήνυση. Ο Κοτζιάς έχει κάνει παράνομες ενέργειες έχω έτοιμους φακέλους για τη δικαιοσύνη», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βερολίνο: Φωτιά σε εργοστάσιο που κατασκευάζονται συστήματα αεράμυνας – Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα Ανησυχίες για το τοξικό νέφος

  03.05.2024 | 20:53 Σε προάστιο του Βερολίνου ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο σιδήρου, με τους ειδικούς να εκφράζουν ανησυχίες για το το...