Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Κάλεσμα για νέο συλλαλητήριο από τους Μακεδονομάχους

Κάλεσμα για νέο συλλαλητήριο από τους Μακεδονομάχους

makedonomaxoi.jpg

Αθήνα Συλλαλητήριο την Πέμπτη | EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Σε νέο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος καλεί η «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», την ημέρα ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών. «Καλούμε τον ελληνικό λαό να κατέβει σύσσωμος στο Σύνταγμα και να διατρανώσει την αντίθεσή του στο έγκλημα που πρόκειται να διαπραχθεί μέσα στο Κοινοβούλιο» αναφέρει το κάλεσμα.
Οι διοργανωτές σε μια εθνικιστική έξαρση καλούν την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, «κανένας μας να μην πάει στη δουλειά του. Τα μαγαζιά, οι επιχειρήσεις και τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά, οι δημόσιοι υπάλληλοι να μην παρουσιαστούμε στην υπηρεσία μας, η ελληνική σημαία να αναρτηθεί σε κάθε σπίτι μεσίστια και οι καμπάνες των εκκλησιών μας να χτυπάνε πένθιμα».
Στη σκιά των σοβαρών επεισοδίων που προκάλεσαν ακροδεξιές ομάδες στο συλλαλητήριο της Κυριακής, η νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας που προγραμματίζεται για την Πέμπτη (19:00) δεν θα έχει ομιλίες και δεν θα υπάρχουν εξέδρες, αναφέρει «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας».
Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας
..
Δείτε περισσότερα
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο


Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας
11 ώρες πριν
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, εκτός απροόπτου, η Βουλή των Ελλήνων συνέρχεται για να συζητήσει και να αποφασίσει την κύρωση ή μη της «Συμφωνίας των Πρεσπών». Ενάντια στη βούληση της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού. Συνταγματικά, κάθε απόφασή της, είναι έωλη, καθώς είναι αδύνατον (με οποιαδήποτε πλειοψηφία) να παραχωρηθεί Όνομα, Εθνικότητα, Γλώσσα και Πολιτισμός, σε αλλόφυλους.
Καλούμε τον Ελληνικό Λαό σε μία ύστατη προσπάθεια για την ...
Δείτε περισσότερα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μπάιντεν για θάνατο Νασράλα: «Δικαιοσύνη για χιλιάδες Αμερικανούς, Ισραηλινούς και Λιβανέζους»

  Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 20:14 REUTERS/Mike Segar Τι δήλωσε ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν Share: Share via Facebook   Share via ...