Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Moment man steals $182k Kuindzhi painting in broad daylight from Moscow ..Η θρασύτατη ληστεία της χρονιάς: Άρπαξε τον πίνακα και έφυγε σαν κύριος (Βίντεο.


Γκαλερί στη Μόσχα

Η θρασύτατη ληστεία της χρονιάς: Άρπαξε τον πίνακα και έφυγε σαν κύριος (Βίντεο)

© Sputnik / Vladimir Vyatkin
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Στιγμιότυπα από τη στιγμή της ληστείας στην Γκαλερί Tretyakov στη Ρωσία είδαν το φως της δημοσιότητας, όταν ο δράστης με περίσσιο θράσος παίρνει τον πίνακα μπροστά στα μάτια των επισκεπτών.
Βρέθηκε ο πίνακας αξίας 1 — 2 εκατομμυριών δολαρίων που είχε κλαπεί από την Γκαλερί Tretyakov στη Ρωσία, στη διάρκεια μιας έκθεσης, ενώ η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο. Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έχει έλθει βίντεο που δείχνει τον ληστή εν ώρα δράσης.
Πρόκειται για έναν 31χρονο που έχει μάλιστα ποινικό μητρώο. Τα κίνητρά του ήταν οικονομικά, σύμφωνα με την αστυνομία που εντόπισε τον πίνακα νοτιοδυτικά της Μόσχας.
Στο βίντεο, ο άνδρας φαίνεται να αφαιρεί τον πίνακα από τον τοίχο μπροστά στα μάτια των επισκεπτών.
Οι αυτόπτες μάρτυρες, μάλιστα, δήλωσαν ότι η συμπεριφορά του φαινόταν τόσο συνηθισμένη που θεώρησαν ότι πρόκειται για εργαζόμενο της γκαλερί.
Ο επικεφαλής του τμήματος για τα μουσεία του ρωσικού υπουργείου Πολιτισμού ανέφερε ότι ο πίνακας αναμένεται να επιστρεφεί στην γκαλερί στη διάρκεια της ημέρας.
«Είναι στην πραγματικότητα μία υπόθεση άνευ προηγουμένου. Εφαρμόζουμε τρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βερολίνο: Φωτιά σε εργοστάσιο που κατασκευάζονται συστήματα αεράμυνας – Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα Ανησυχίες για το τοξικό νέφος

  03.05.2024 | 20:53 Σε προάστιο του Βερολίνου ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο σιδήρου, με τους ειδικούς να εκφράζουν ανησυχίες για το το...