Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία

Κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Στη δημοσιότητα έδωσε η Νέα Δημοκρατία λίστα με τους πρώτους υποψήφιους βουλευτές για εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές. Πρόκειται για εν ενεργεία βουλευτές, καθώς και στελέχη της γαλάζιας παράταξης.
Την πρώτη λίστα υποψηφίων βουλευτών για τις προσεχείς εκλογές έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.
Στη σχετική λίστα περιλαμβάνονται στελέχη της γαλάζιας παράταξης που μέχρι σήμερα είχαν θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα, καθώς και εν ενεργεία βουλευτές της πρώην Β' Αθήνας, του Υπ. Αττικής, του ψηφοδελτίου Επικρατείας καθώς και από άλλα κόμματα που προχώρησαν στην Κ.Ο. της ΝΔ, με την Πειραιώς να ανακοινώνει τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευθούν.
«Την ώρα που η κυβέρνηση-κουρελού προσπαθεί να επιβιώσει με υλικά και μεθόδους του παρελθόντος, η ΝΔ κάνει πράξη την πλήρη ανανέωση του οργανωτικού της σχήματος ενόψει των επικείμενων εκλογών», σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ που συνοδεύει τη σχετική λίστα.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι αύριο, Πέμπτη, θα δοθούν στη δημοσιότητα και οι σχετικές ανακοινώσεις των νεών γραμματειών και στελεχών που «θα δώσουν από την πρώτη γραμμή τις εκλογικές μάχες του 2019».
«Ενδεικτικό της ριζικής ανανέωσης είναι ότι το νέο σχήμα θα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα σε ποσοστό 73%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη», επισημαίνεται.
Για τα στελέχη που βρίσκονταν μέχρι σήμερα στο οργανωτικό σχήμα της ΝΔ και πλέον θα πολιτευτούν, ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να τους «ευχαριστήσει προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμβολή τους», σημειώνεται στην ανακοίνωση. Πρόκειται για γραμματείς της Ν.Δ., αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της ΝΔ.
Επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ τίθεται ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα βρεθεί και η νυν βουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, όπως επίσης και η Κατερίνα Μάρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βερολίνο: Φωτιά σε εργοστάσιο που κατασκευάζονται συστήματα αεράμυνας – Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα Ανησυχίες για το τοξικό νέφος

  03.05.2024 | 20:53 Σε προάστιο του Βερολίνου ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο σιδήρου, με τους ειδικούς να εκφράζουν ανησυχίες για το το...