Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Ανοιχτός σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλο


Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος

Ανοιχτός σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Ο υπό παραίτηση βουλευτής των ΑΝΕΛ, είπε ότι θα ήταν μεγάλη τιμή του να βοηθήσει «από οποιοδήποτε πόστο» και πως έχει δεθεί με τους συναδέλφους του στον ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν έκλεισε τη συζήτηση περί συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Μιλώντας στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ, πρόσθεσε ότι βοηθά αυτή την κυβέρνηση «με νύχια και με δόντια» γιατί αντί να είναι στην αδράνεια και την ψηφοθηρία, τόλμησε και πάει μπροστά.
«Αυτήν την κυβέρνηση θέλω να τη βοηθήσω, θα ήταν μεγάλη μου τιμή να τη βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο», ανέφερε ο κ. Παπαχριστόπουλος.
Μίλησε με ένθερμο τρόπο για τους συναδέλφους του στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι η συνεργασία και ο αγώνας που έδωσαν από κοινού στην εξεταστική για την Υγεία ήταν εξαιρετική και πως έχει «δεθεί» με αυτούς τους ανθρώπους.
Πότε θα παραιτηθεί
Για την επικείμενη παραίτησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, εξήγησε πως την είχε έτοιμη από την Παρασκευή, αλλά όταν ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε ότι απειλείται η Κοινοβουλευτική Ομάδα με «ξαφνικό θάνατο», αποφάσισε να δώσει λίγες ημέρες χρόνο για να βρεθεί λύση και να μην διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ. Απέρριψε πάντως τις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για μεθοδεύσεις διάλυσης της ΚΟ από τον πρόεδρο της Βουλής.
«Είναι δική μου ηθική υποχρέωση και δεν πρόκειται να την πάρω πίσω. Σας λέω ευθέως ότι το αργότερο την Παρασκευή δεν θα είμαι βουλευτής. Εγώ είμαι ξένο σώμα εδώ και καιρό. Ούτε με πίεσε κανένας, είναι δική μου απόφαση», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Βερολίνο: Φωτιά σε εργοστάσιο που κατασκευάζονται συστήματα αεράμυνας – Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα Ανησυχίες για το τοξικό νέφος

  03.05.2024 | 20:53 Σε προάστιο του Βερολίνου ξέσπασε μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο σιδήρου, με τους ειδικούς να εκφράζουν ανησυχίες για το το...