Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Μητσοτάκης: Η δημόσια ζωή δηλητηριάζεται από τις κωλοτούμπες δύο τυχοδιωκτών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης: Η δημόσια ζωή δηλητηριάζεται από τις κωλοτούμπες δύο τυχοδιωκτών

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
1 0 0
Την πρόθεσή του να προχωρήσει σε συνεργασίες ακόμα κι αν η κυβέρνησή του βγει αυτοδύναμη εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Συνέδριο της Δράσης ενώ κάλεσε σε συμπαράταξη τις δυνάμεις που αντιστάθηκαν «στον λαϊκισμό».
Στο Συνέδριο της Δράσης μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απ΄όπου ευχαρίστησε τα μέλη της που επέλεξαν να βρίσκονται στο πλευρό της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές.
«Θα διεκδικήσουμε τη σύμπλευση με δυνάμεις και προσωπικότητες που, χωρίς να ανήκουν στο κόμμα μας, θα είναι διατεθειμένες να στηρίξουν τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η πατρίδα μας. Απευθύνομαι, λοιπόν, στις Ελληνίδες και στους Έλληνες, ανεξάρτητα από παλαιότερες κομματικές τους επιλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.
Μιλώντας για τη συνάντηση του με την 'Ανγκελα Μέρκελ, είπε πως της μετέφερε την πραγματικότητα στην χώρα ενώ της μίλησε και για τη διαφωνία του κόμματός του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Παράλληλα, όπως είπε συζήτησαν για το μεταναστευτικό και την ανάγκη υπεράσπισης των ελληνικών συνόρων αλλά και τις ευθύνες της ΕΕ και τη διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων στο ζήτημα ενώ αναφέρθηκε και στην οικονομία.
«Η δημόσια ζωή δηλητηριάζεται από τις παλινδρομήσεις και τις κωλοτούμπες των δύο τυχοδιωκτών συνεταίρων. Ενώ στο παρασκήνιο εκτυλίσσονται πρωτοφανή παζάρια με κάποιους γυρολόγους βουλευτές, «πρόθυμους» να μετατραπούν σε δεκανίκια μιας εξουσίας σε αποδρομή», δήλωσε ακόμη από το βήμα του Συνδρίου.
Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο πως το μόνο με το οποίο ασχολούνται είναι η καρέκλα τους και αναφέρθηκε στην παραίτηση του υπουργού 'Αμυνας που όπως είπε, μπήκε στον πάγο λόγω της επίσκεψης Μέρκελ.
Δήλωσε δε πως η παραίτηση αυτή πήρε νέα παράταση με την πρόφασή των εξελίξεων στο Σκοπιανό.
Ο Κυρίακος Μητσοτάκης έκανε λόγο για άμεση ανάγκη προσφυγής στις κάλπες.
«Αυτές η κακοφορμισμένες σχέσεις μεταξύ αυτών που κυβερνούν, αυτό το χυδαίο θέατρο που παίζεται σε δημόσια θέα, αυτή η νοσηρή εξάρτηση από την καρέκλα, μετατρέπει την άσκηση πολιτικής σε ένα συνονθύλευμα πανικού και συμφερόντων. Η χώρα δεν μπορεί να στηρίζεται σε μια ευκαιριακή κυβερνητική πλειοψηφία-κουρελού από πολιτικούς καρεκλολάγνους. Και δεν μπορεί η συμπεριφορά του πρωθυπουργού και των υπουργών του να προσβάλλει έναν ολόκληρο λαό», είπε σε αυστηρό τόνο ο επικεφαλής της ΝΔ.
Ξεκαθάρισε ακόμη πως θα προκαλέσει έκπληξη στην Ευρώπη καθώς θα λέει «όχι», υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα τους χειρισμούς του πρωθυπουργού απέναντι στις απαιτήσεις των Ευρωπαίων εταίρων.
«Εκείνος κατέφυγε στη υπερφορολόγηση διαλύοντας την πραγματική οικονομία. Εμείς, αντίθετα, θα φέρουμε χρήματα στα δημόσια ταμεία με μαζική προσέλκυση επενδύσεων, με μείωση φόρων και δαπανών και με ανάπτυξη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Live – Τυφώνας Milton: Ισοπεδώνει τη Φλόριντα με ανεμοθύελλες και πλημμύρες – Δύο νεκροί, πολλοί τραυματίες

  ive Κοσμος 09 Οκτωβρίου 2024 | 23:24 Live – Τυφώνας Milton: Ισοπεδώνει τη Φλόριντα με ανεμοθύελλες και πλημμύρες – Δύο νεκροί, πολλοί τραυ...