Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Το υπουργείο Άμυνας έδειξε την καταστροφή του ουκρανικού συστήματος αεράμυνας

 11:48 24.03.2022


Το υπουργείο Άμυνας έδειξε την καταστροφή του ουκρανικού συγκροτήματος αεράμυνας από το βλήμα Krasnopol

Πλάνα από την καταστροφή του ουκρανικού συστήματος αεράμυνας χρησιμοποιώντας το βλήμα Krasnopol
0:17
Διαβάστε το ria.ru στο
ΜΟΣΧΑ, 24 Μαρτίου - RIA Novosti. Το υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε βίντεο με την καταστροφή του ουκρανικού αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος με κατευθυνόμενο βλήμα «Krasnopol».
Τα γυρίσματα γίνονται από drone που πετά πάνω από τα χωράφια. Στο κέντρο, μπορείτε να δείτε ένα οικόπεδο φυτεμένο με δέντρα - εδώ βρίσκεται η θέση του ουκρανικού συστήματος αεράμυνας. Στη συνέχεια, ένα βλήμα πετάει μέσα στο πλαίσιο και χτυπά το αντικείμενο, ακολουθούμενο από μια έκρηξη.
Σε ένα βίντεο με κανονική ταχύτητα, το βλήμα θα αναβοσβήνει μόνο, αλλά σε αργή κίνηση, η πτήση του μπορεί να παρατηρηθεί για σχεδόν δύο δευτερόλεπτα.
«Με τη βοήθεια ενός μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος, εγκαταστάθηκε η θέση εκτόξευσης του πυραυλικού συστήματος αεράμυνας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων , το οποίο επλήγη από τα πυρομαχικά πυροβολικού υψηλής ακρίβειας Krasnopol. Το UAV, το οποίο εκτελούσε καθοδήγηση με λέιζερ των πυρομαχικών , εξασφάλισε το ακριβές χτύπημα και την καταστροφή του κινητού αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας», εξήγησε το υπουργείο Άμυνας.
Εγκαταλελειμμένος στρατιωτικός εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας - RIA Novosti, 1920, 24/03/2022
Ο ρωσικός στρατός ανέλαβε τον έλεγχο της πόλης Izyum στην περιοχή του Χάρκοβο
Στις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία ξεκίνησε μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση για την αποστρατικοποίηση και αποναζοποίηση της Ουκρανίας . Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε στόχο της «την προστασία των ανθρώπων που έχουν υποστεί εκφοβισμό και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια».
Όπως ανέφερε το υπουργείο Άμυνας, οι ένοπλες δυνάμεις χτυπούν μόνο τις στρατιωτικές υποδομές και τα ουκρανικά στρατεύματα. Με την υποστήριξη του ρωσικού στρατού, οι ομάδες DPR και LPR αναπτύσσουν μια επίθεση . Αλλά η κατοχή της Ουκρανίας είναι εκτός συζήτησης, τόνισε ο Πούτιν.
Ουκρανικό αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα Buk-M1 - RIA Novosti, 1920, 24/03/2022
Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε εννέα S-300 κοντά στο Κίεβο με όπλα ακριβείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου