Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Ουκρανικά στρατεύματα βομβάρδισαν την περιοχή Kirovsky του Ντόνετσκ

 


Εκπροσώπηση του DPR στο JCCC: Ουκρανικά στρατεύματα βομβάρδισαν την περιοχή Kirovsky του Ντόνετσκ

Διαβάστε το ria.ru στο
ΝΤΟΝΕΤΣΚ, 26 Μαρτίου - RIA Novosti. Το ουκρανικό πυροβολικό βομβάρδισε την περιοχή Kirovsky του Ντόνετσκ, εκτοξεύοντας δέκα οβίδες διαμετρήματος 122 mm, ανέφερε το γραφείο αντιπροσωπείας της DPR στο Κοινό Κέντρο Ελέγχου και Συντονισμού της Κατάπαυσης του Πυρός (JCCC) .
"Καταγράφηκε πυρκαγιά από το VFU (Ένοπλες σχηματισμοί της Ουκρανίας . - Εκδ.) προς την κατεύθυνση: τον οικισμό Krasnogorovka - την πόλη του Ντόνετσκ ( περιοχή Kirovskiy ): εκτοξεύτηκαν δέκα οβίδες διαμετρήματος 122 mm", το μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Το τηλεγραφικό κανάλι του γραφείου αντιπροσωπείας λέει .
Οι κάτοικοι της Μαριούπολης λαμβάνουν ανθρωπιστική βοήθεια που παραδίδεται από τη Ρωσία από τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή της ΛΔΔ - RIA Novosti, 1920, 26/03/2022
Η Ρωσία είναι υπεύθυνη για την Ουκρανία
Στις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία ξεκίνησε μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση για την αποστρατικοποίηση και αποναζοποίηση της Ουκρανίας . Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε στόχο της «την προστασία των ανθρώπων που έχουν υποστεί εκφοβισμό και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια».
Όπως ανέφερε το υπουργείο Άμυνας, οι ένοπλες δυνάμεις χτυπούν μόνο τις στρατιωτικές υποδομές και τα ουκρανικά στρατεύματα. Με την υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων, οι δυνάμεις του DPR και του LPR αναπτύσσουν επίθεση , υπάρχουν απώλειες από όλες τις πλευρές. Από τις 25 Μαρτίου, σύμφωνα με το πρακτορείο, 1.351 Ρώσοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης και περίπου 4.000 τραυματίστηκαν. Η ουκρανική πλευρά, σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο, έχασε 14 χιλιάδες ανθρώπους.
Μέλη του εθνικιστικού τάγματος Azov στη Μαριούπολη - RIA Novosti, 1920, 25/03/2022
Δυτικά ΜΜΕ: Οι μαχητές του Αζόφ δεν είναι Ναζί. Γιατί δεν είναι Γερμανοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...