Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Η φινλανδική εταιρεία κατασκευής ελαστικών Nokian Tires αποφάσισε να μην κλείσει το εργοστάσιό της στη Ρωσία

 


ΤΡΙΤΗ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022, 16:54

ΤΡΙΤΗ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022, 16:42

Η φινλανδική εταιρεία κατασκευής ελαστικών Nokian Tires δήλωσε ότι δεν επενδύει πλέον στη ρωσική παραγωγή, αλλά αποφάσισε να μην κλείσει το εργοστάσιό της στη Ρωσία.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της ανέφερε :

«Η Nokia Tires παρακολουθεί με σοκ την κατάσταση στην Ουκρανία και ελπίζουμε σε μια έγκαιρη διπλωματική λύση αυτής της τραγωδίας.

Είμαστε σε στενή επαφή με τους Ουκρανούς εργαζομένους μας και βοηθήσαμε και βοηθάμε αυτούς και τις οικογένειές τους να παραμείνουν ασφαλείς. Η Nokian Tires έκανε επίσης μια δωρεά στη UNICEF για να βοηθήσει τα παιδιά στην εμπόλεμη ζώνη στην Ουκρανία», ανέφερε η εταιρεία.

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι δεν δέχεται παραγγελίες για ελαστικά φορτηγών από τη Ρωσία.

"Συνεχίζοντας να παράγουμε ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων στη Ρωσία, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι το εργοστάσιο θα συνεχίσει να διαχειρίζεται και να ελέγχεται από την Nokian Tyres. Ωστόσο, δεν θα επενδύουμε πλέον στη ρωσική παραγωγή", πρόσθεσε η Nokian Tires.

«Θα συνεχίσουμε να αξιολογούμε την κατάσταση και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα εάν χρειαστεί», συνόψισε η εταιρεία.

Ιστορικό :

Ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο, ο γαλλικός Όμιλος Michelin, αναστέλλει τις βιομηχανικές δραστηριότητες στη Ρωσία και τις εξαγωγές στη Ρωσία.

Ekonomichna Pravda (Οικονομική αλήθεια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...