Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν μια αποθήκη πυραύλων για τα S-300 και Buk κοντά στο Κίεβο

 


Υπουργείο Άμυνας: Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν μια αποθήκη πυραύλων για τα S-300 και Buk κοντά στο Κίεβο

Στρατιώτης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων - RIA Novosti, 1920, 27/03/2022
Στρατιώτης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων
Διαβάστε το ria.ru στο
ΜΟΣΧΑ, 27 Μαρτίου - RIA Novosti. Ο ρωσικός στρατός έπληξε μια αποθήκη πυραύλων για τα συγκροτήματα S-300 και Buk 30 χιλιόμετρα από το Κίεβο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, στρατηγός Ιγκόρ Κονασένκοφ, σε ενημέρωση.
«Επίσης, όπλα μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας με βάση τη θάλασσα κατέστρεψαν μια αποθήκη πυραύλων για τα αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων S-300 και Buk στο χωριό Plesetskoye, 30 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Κιέβου», είπε.
Υπουργείο Άμυνας σχετικά με την καταστροφή της αποθήκης πυραύλων για τα συγκροτήματα S-300 και Buk
1:43
Σε μόλις μία ημέρα, η αεροπορία κατέστρεψε 67 ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Ανάμεσά τους δύο θέσεις διοίκησης, τρεις επιτόπιες αποθήκες με όπλα και πυρομαχικά, 11 προπύργια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και 20 περιοχές συγκέντρωσης στρατιωτικού εξοπλισμού.
Στις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία ξεκίνησε μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση για την αποστρατικοποίηση και αποναζοποίηση της Ουκρανίας . Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε στόχο της «την προστασία των ανθρώπων που έχουν υποστεί εκφοβισμό και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια».
Όπως ανέφερε το υπουργείο Άμυνας, οι Ένοπλες Δυνάμεις χτυπούν μόνο στρατιωτικές υποδομές και ουκρανικά στρατεύματα. Με την υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων, οι δυνάμεις του DPR και του LPR αναπτύσσουν επίθεση , υπάρχουν απώλειες από όλες τις πλευρές. Από τις 25 Μαρτίου, σύμφωνα με το πρακτορείο, 1.351 Ρώσοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης και περίπου 4.000 τραυματίστηκαν. Η ουκρανική πλευρά, σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο, έχασε 14 χιλιάδες ανθρώπους. Ο ΟΗΕ αναφέρει το θάνατο περισσότερων από χιλίων αμάχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...