Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

Κατάρρευση κτιρίου στη Ρωσία: Ανασύρθηκαν δυο ακόμη σοροί

A natural gas blast hit one of the blocks of a 10-storey building in Magnitogorsk, the Chelyabinsk Region, damaging 48 apartments.

Κατάρρευση κτιρίου στη Ρωσία: Ανασύρθηκαν δυο ακόμη σοροί

МЧС РФ
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Δεκάδες άνθρωποι αγνοούνται, με τους διασώστες να συνεχίζουν τις εξονυχιστικές έρευνες κάτω από τα ερείπια. Στο σημείο του δυστυχήματος ο Πούτιν. Οι εντολές που έδωσε στις αρχές.
Μακραίνει η λίστα των θυμάτων από την κατάρρευση κτιρίου χθες το πρωί στη ρωσική πόλη Μαγκνιτογκόρσκ, της περιφέρειας Τσελιάμπινσκ.
Τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν κάτω από τα ερείπια τις σορούς δυο ακόμα ανθρώπων, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε επτά, σύμφωνα με το Ρωσικό Υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών.
Το δυστύχημα που προκλήθηκε από έκρηξη φυσικού αερίου, προξένησε καταστροφές συνολικά σε 48 διαμερίσματα. Άγνωστη παραμένει ακόμη η τύχη δεκάδων ανθρώπων.
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντμίρ Πούτιν βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και στο αρχηγείο των επιχειρήσεων διάσωσης που στήθηκε εκεί, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση.
Ο κυβερνήτης της περιφέρειας Τσελιάμπινσκ, Μπόρις Ντουμπρόφσκι, έδωσε αναλυτικές εξηγήσεις στον πρόεδρο Πούτιν για την κατάρρευση του κτιρίου.
Ο Ρώσος πρόεδρος, έδωσε εντολή για τη σύσταση κυβερνητικής επιτροπής που θα διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες της έκρηξης αερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Το κόστος της διολίσθησης Μητσοτάκη στον εθνικισμό

    ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ Ο Κυρ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη που έδωσε χτες στην τηλεόραση του Σκάι και στους δημοσιογράφους Δ. Οικονόμου και Α. Παυλό...