Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Μαριούπολη: Συγκλονιστικές εικόνες από τις τελευταίες εκκαθαρίσεις από τις ρωσικές δυνάμεις

 

Μαριούπολη: Συγκλονιστικές εικόνες από τις τελευταίες εκκαθαρίσεις από τις ρωσικές δυνάμεις

Τα ρωσικά άρματα μάχης έχουν κατακλύσει την πόλη

Bίντεο από τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στην Μαριούπολη που έχουν περάσει στο τελευταίο στάδιο, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Οι μάχες είναι πιο σφοδρές από ποτέ ενώ τα ρωσικά άρματα μάχης έχουν κατακλύσει την πόλη και έχουν περικυκλώσει όλους τους εναπομείναντες ουκρανικούς θύλακες.

Οι Ουκρανοί του εξτρεμιστικού Αζόφ πραγματοποίησαν επίθεση κατά Ρώσων δημοσιογράφων που καταγράφου τα γεγονότα σττην πόλη.

Σε λογικά πλαίσια μένουν λίγες ημέρες ακόμη για να λήξει οριστικά η επιχείρηση κατάληψης της Μαριούπολης και σίγουρα μετά από τόσο βαρύ φόρο αίματος, θα ενταχθεί και αυτή στα εδάφη που θα ζητήσει η Μόσχα να αναγνωριστούν ως ρωσικά.

Το ίδιο θεωρείται σίγουρο και για την Χερσώνα που έχει ήδη καταληφθεί και όποια άλλη πόλη ακολουθήσει στο μεταξύ, όπως το Χάρκοβο, το Σούμι κ.α.

Συνεπώς το Κίεβο κάθε ημέρα που περνάει «χάνει κάτι» από την επικράτειά του.

Άλλο βίντεο από την πόλη Rubizhne στο Ντόμπας, δείχνει την απομάκρυνση των αμάχων από την περιοχή με την βοήθεια των ρωσικών δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κανένα νέο από τις έρευνες για το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου

  Τα οχήματα των συνεργείων που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης | Azin Haghighi/Moj News Agency via AP   UPD  ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛ...