Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Με βάση το "Azov" κοντά στη Μαριούπολη βρέθηκαν μυστικά εκπαιδευτικά εγχειρίδια του αμερικανικού στρατού

 


Στη βάση του "Azov" κοντά στη Μαριούπολη, βρήκαν μυστικούς χάρτες και εγχειρίδια του αμερικανικού στρατού

Μυστικές χάρτες και εγχειρίδια του αμερικανικού στρατού βρέθηκαν στη βάση του Αζόφ κοντά στη Μαριούπολη
1:03
Διαβάστε το ria.ru στο
MARIUPOL, 22 Απριλίου - RIA Novosti. Ο Ρώσος στρατός βρήκε μεθοδολογικά βοηθήματα για τον αμερικανικό στρατό στη βάση του εθνικού τάγματος «Azov» κοντά στη Μαριούπολη, αναφέρει ανταποκριτής του RIA Novosti από το σημείο.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι εκτυπώσεις που εμφανίζονται είναι εγχειρίδια του αμερικανικού στρατού στα ουκρανικά και αγγλικά, που προορίζονται, ειδικότερα, για εκπαίδευση στην καταπολέμηση των ανταρτών και τη διεξαγωγή πληροφοριών.
Ο ρωσικός στρατός είπε ότι τέτοια έγγραφα επρόκειτο να καταστραφούν εάν δεν μπορούσαν να τα πάρουν μαζί τους όταν έφευγαν από τις θέσεις τους, αλλά οι μαχητές του Αζόφ δεν είχαν χρόνο να το κάνουν.
Τα υποβληθέντα υλικά αναφέρουν επίσης ότι πρέπει να απορριφθούν με τρόπο που να αποτρέπεται η πιθανότητα ανάκτησης.
Όπως διευκρίνισε ο δημοσιογράφος, στη βάση του «Azov» κοντά στη Μαριούπολη υπήρχε σχηματισμός σαμποτέρ που ονομαζόταν «SS Bears».
Στήλη στην είσοδο της επικράτειας του εμπορικού λιμανιού στη Μαριούπολη - RIA Novosti, 1920, 22/04/2022
Οι διοικητές των Ουκρανών πεζοναυτών έμειναν αδιάφοροι για τις απώλειες στη Μαριούπολη
Την εποχή της ανακήρυξης της ΛΔΔ το 2014, η Μαριούπολη, με πληθυσμό περίπου 450.000 κατοίκων, ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην περιοχή μετά το Ντόνετσκ . Ωστόσο, τον Ιούνιο του ίδιου έτους, οι ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας ανέκτησαν τον έλεγχο της τοποθεσίας και τα ανατολικά της προάστια έγιναν ένα από τα πιο καυτά μέρη συγκρούσεων στην Ουκρανία .
Από τις 7 Μαρτίου 2022, όπως είπε ο Alexander Semenov , αναπληρωτής διοικητής του τάγματος Vostok του DPR, η πόλη έχει περικυκλωθεί και οι μαχητές έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις συνοικίες. Στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας , του εθνικιστικού συντάγματος "Azov", εναντίον του οποίου έχει κινηθεί ποινική υπόθεση στη Ρωσία , καθώς και ξένοι μισθοφόροι, αποκλείστηκαν στο έδαφος του εργοστασίου "Azovstal".
Την παραμονή του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε να ακυρώσει την επίθεσή του. Τις τελευταίες δύο ημέρες, κηρύχθηκε καθεστώς σιωπής για δύο ώρες, όλες οι εχθροπραξίες έχουν σταματήσει και έχουν ανοίξει ανθρωπιστικοί διάδρομοι για την έξοδο αμάχων που μπορεί να βρίσκονται στο έδαφος του Azovstal, αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει εγκαταλείψει το εργοστάσιο της Μαριούπολης .
SOBR Akhmat: Η Μαριούπολη έχει εκκαθαριστεί πλήρως
Ο Καντίροφ μίλησε για την κατάληψη της Μαριούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ECDC: Δραματική αύξηση των κρουσμάτων κοκκύτη - 60.000 περιπτώσεις σε 16 μήνες

  Newsroom  Ανανεώθηκε:  Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 14:40 Δραματική είναι η αύξηση των κρουσμάτων κοκκύτη στην Ευρώπη παρά το γεγονός ότι μπορεί...