Κυριακή 24 Απριλίου 2022

Ο δήμαρχος της Μαριούπολης είπε ότι δεν υπάρχουν εχθροπραξίες στην πόλη

 


Η ειρηνική ζωή εγκαθιδρύεται σταδιακά, είπε ο Konstantin Ivashchenko
Mariupol Ganzhevi Gadzhibalaev/TASS
Μαριούπολη
© Ganzhevi Gadzhibalaev/TASS

MARIUPOL, 24 Απριλίου. /TASS/. Οι αρχές της Μαριούπολης δήλωσαν ότι δεν διεξάγονται εχθροπραξίες στην πόλη και σταδιακά εγκαθιδρύεται μια ειρηνική ζωή.

"Δεν υπάρχουν πλέον στρατιωτικές επιχειρήσεις στην πόλη. Ο πληθυσμός μπορεί να αρχίσει να διαμορφώνει τις αυλές του, μπορεί να αλλάζει τα οβιδωμένα παράθυρα. Η ειρηνική ζωή σταδιακά βελτιώνεται", δήλωσε στο TASS την Κυριακή ο δήμαρχος Κονσταντίν Ιβασένκο. Σύμφωνα με τον ίδιο, στις αυλές οι ίδιοι οι κάτοικοι «ήδη ασπρίζουν τα κράσπεδα, ο κόσμος ήδη βγαίνει από τα υπόγεια, σκουπίζει, καθαρίζει τις αυλές».

Στις 6 Απριλίου, ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ Ντένις Πουσίλιν διόρισε τον Κονσταντίν Ιβασσένκο, πρώην βουλευτή του Δημοτικού Συμβουλίου της Μαριούπολης από το κόμμα της Ουκρανικής Αντιπολίτευσης Πλατφόρμα για τη Ζωή και γενικό διευθυντή του εργοστασίου Azovmash, ως επικεφαλής της διοίκησης της Μαριούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αλ.Τσίπρας: Η απάντηση στις κρίσεις και στην ακροδεξιά δεν είναι η αντιπολιτική

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, 21:39:15 /   Τελευταία Ενημέρωση: 21:47   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ «Η Ευρώπη πρέπει να στηρίζει ενεργά την ειρήνη...