Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Τα απομεινάρια των Ουκρανών Ναζί είναι αποκλεισμένα στο έδαφος του Azovstal


Υπουργείο Άμυνας: Τα λείψανα Ουκρανών Ναζί και μισθοφόρων έχουν αποκλειστεί στο έδαφος του Azovstal

τρέχουσα ώρα 0:13
/
διάρκεια 3:23
Φόρτωση : 0%
Πρόοδος : 0%
SD
Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με εθνικιστές που μπλοκάρονται στο Azovstal
3:23
Διαβάστε το ria.ru στο

 Διαβάστε το ria.ru στο

ΜΟΣΧΑ, 22 Απριλίου - RIA Novosti. Όλα τα υπολείμματα Ουκρανών εθνικιστών από το σύνταγμα Αζόφ (σε βάρος των μαχητών του οποίου έχει ανοίξει ποινική υπόθεση στη Ρωσία), μαζί με ξένους μισθοφόρους από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις ευρωπαϊκές χώρες, έχουν αποκλειστεί με ασφάλεια στο έδαφος του εργοστασίου Azovstal, δήλωσε το υπουργείο Άμυνας εκπρόσωπος Υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.

«Οι Ναζί αγνοούν τα αιτήματά μας να απελευθερώσουν τις γυναίκες και τα παιδιά που φέρεται να είναι μαζί τους για δωρεάν ταξίδια προς οποιαδήποτε κατεύθυνση», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η διαδικασία αποχώρησης από την επιχείρηση τίθεται υπόψη των μαχητών κάθε ώρα. Παρόμοιες πληροφορίες διαβιβάζονται στις αρχές του Κιέβου μέσω του αντιπροέδρου της κυβέρνησης της Ουκρανίας Vereshchuk.
Ο στρατηγός τόνισε ότι η κατάσταση στη Μαριούπολη έχει επανέλθει στο φυσιολογικό. Οι κάτοικοι της πόλης μπορούσαν να κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους χωρίς να κρύβονται από τους βομβαρδισμούς των Ουκρανών εθνικιστών. Παραδίδεται ανθρωπιστική βοήθεια: τρόφιμα, νερό και είδη πρώτης ανάγκης. Οι αρχές της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ οργανώνουν τον καθαρισμό των δρόμων από τα ερείπια και την απομάκρυνση του πληγέντος ουκρανικού στρατιωτικού εξοπλισμού, πρόσθεσε ο Konashenkov.
Ο αρχηγός της ομάδας Vopli Vidoplyasova Oleg Skripka - RIA Novosti, 1920, 22/04/2022
Με βάση τους εθνικιστές στη Μαριούπολη βρέθηκε ένας δίσκος με αυτόγραφο του Oleg Skrypka
Την Πέμπτη, ο Ρώσος πρόεδρος  Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την επίθεση στο έδαφος του εργοστασίου Azovstal στη Μαριούπολη, όπου βρίσκονται δυνάμεις που ελέγχονται από το Κίεβο , σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας. Ο Ανώτατος Γενικός Διοικητής εξήγησε τη διαταγή του με τις σκέψεις να σωθούν οι ζωές Ρώσων στρατιωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου