Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

Δολοφονία στα Σκούρτα Βοιωτίας. Ένας νεκρός, δύο τραυματίες. (φωτο)

  ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022, 13:47


Άγρια δολοφονία στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας μέρα μεσημέρι. Δυο κουκουλοφόροι γάζωσαν τον Γιάννη Σκαφτούρο, γνωστό άνθρωπο της νύχτας ενώ βρίσκονταν στο εξοχικό του στα Σκούρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «η φωνή των Δερβενοχωρίων» οι δράστες άφησαν μηχανή μεγάλου κυβισμού σε στενό σε απόσταση 150 μέτρων από το σπίτι του θύματος και φορώντας κουκούλα έφτασαν στην αυλή και άνοιξαν πυρ εναντίον του 53χρονου που βρίσκονταν έξω μαζί με αρκετά μέλη της οικογένειάς του και φίλους.

Ο  βαρυποινίτης άρπαξε το όπλο του και ανταπέδωσε τα πυρά αλλά έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των δραστών. Δυο ακόμη μέλη της οικογένειάς του η 22χρονη κόρη του και ένας 45χρονος  τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς των κουκουλοφόρων.

Κάτοικοι δήλωσαν ότι την ώρα του εγκλήματος κι άλλες μηχανές είχαν περικυκλώσει το χωριό. Οι δράστες αμέσως μετά την εκτέλεση εξαφανίστηκαν. Την προανάκριση διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος ήταν γνωστός και ως “Θείος Τζο” της Greek Mafia και είχε απασχολήσει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, ενώ είχε αποφυλακιστεί πριν από τρία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ECDC: Δραματική αύξηση των κρουσμάτων κοκκύτη - 60.000 περιπτώσεις σε 16 μήνες

  Newsroom  Ανανεώθηκε:  Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 14:40 Δραματική είναι η αύξηση των κρουσμάτων κοκκύτη στην Ευρώπη παρά το γεγονός ότι μπορεί...