Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Οι δυνάμεις του DPR έθεσαν τον έλεγχο σε 173 οικισμούς


Οι δυνάμεις της ΛΔΚ απελευθέρωσαν και έθεσαν τον έλεγχο σε 173 οικισμούς

Στρατιώτης της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της DPR - RIA Novosti, 1920, 29/04/2022
Στρατιώτης της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του DPR. Φωτογραφία αρχείου
Διαβάστε το ria.ru στο
ΝΤΟΝΕΤΣΚ, 29 Απριλίου - RIA Novosti. Από την αρχή της ειδικής επιχείρησης, μονάδες της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ έχουν απελευθερώσει περισσότερους από 170 οικισμούς που βρίσκονταν υπό τον έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, ανέφερε το αρχηγείο της εδαφικής άμυνας της ΛΔΔ στο κανάλι Telegram.
«Στις 29 Απριλίου 2022, στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, μια ομάδα στρατευμάτων της ΛΔΔ, με πυρά υποστήριξη από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, απελευθέρωσε και έθεσε πλήρη έλεγχο σε 173 οικισμούς, συμπεριλαμβανομένων των οικισμών: Valerianovka, Blagoveshchenka , Yegorovka, Evgenovka, Staromlinovka και Kirillovka (περιοχή Volnovakha)», αναφέρει η ανάρτηση.
Το αρχηγείο πρόσθεσε ότι η Μαριούπολη βρίσκεται υπό πλήρη επιχειρησιακό έλεγχο.
Σύμφωνα με το γραφείο αντιπροσωπείας του DPR στο Κοινό Κέντρο Ελέγχου και Συντονισμού της Εκεχειρίας, κατά τη διάρκεια των 72 ημερών κλιμάκωσης, αρχής γενομένης από τις 17 Φεβρουαρίου, στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ, 93 άμαχοι, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα από βομβαρδισμούς από ουκρανικά στρατεύματα, τραυματίστηκαν 416 άτομα.
Χάρτης της ειδικής επιχείρησης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην Ουκρανία
12 Μαρτίου, 14:46
Χάρτης της ειδικής επιχείρησης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Ουκρανία στις 28.04.2022
γραφήματα
Κοίτα
Στις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία ξεκίνησε μια ειδική επιχείρηση για την αποναζοποίηση και την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας . Όπως τόνισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν , στόχος του είναι να «προστατεύσει τους ανθρώπους που έχουν υποστεί εκφοβισμό και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Άγρια επίθεση της αστυνομίας στους διαδηλωτές στο Σύνταγμα και έξω από την πρεσβεία της Αιγύπτου - Δείτε βίντεο του avgi.gr

  Άγρια επίθεση της αστυνομίας στους διαδηλωτές στο Σύνταγμα και έξω από την πρεσβεία της Αιγύπτου - Δείτε βίντεο του avgi.gr Με χημικά και ...