Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας πυροβόλησαν στην αγορά στο Ντόνετσκ, υπάρχουν νεκροί


Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας πυροβόλησαν στην αγορά «Mercury» στο Ντόνετσκ, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν

Οι συνέπειες του βομβαρδισμού της αγοράς Sokol στο Ντόνετσκ - RIA Novosti, 1920, 28/04/2022
Συνέπειες του βομβαρδισμού της αγοράς Sokol στο Ντόνετσκ
Διαβάστε το ria.ru στο
ΝΤΟΝΕΤΣΚ, 28 Απριλίου - RIA Novosti. Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν όταν ουκρανικά στρατεύματα βομβάρδισαν μια αγορά τροφίμων στο Ντόνετσκ, ανέφερε στο Telegram το αρχηγείο της εδαφικής άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ .

"Ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού της περιοχής Kirovsky, χτυπήθηκε και η αγορά υδραργύρου. Σύμφωνα με επιχειρησιακά στοιχεία, Ουκρανοί μαχητές σκότωσαν δύο και τραυμάτισαν πέντε πολίτες στο Ντόνετσκ κατά μήκος της οδού Petrovsky", αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του Ντόνετσκ Αλεξέι Κουλεμζίν, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν .
"Ως αποτέλεσμα πυρκαγιάς στο έδαφος αγορών στην περιοχή Kirovsky , τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, πέντε ακόμη πολίτες τραυματίστηκαν. Ειδικές υπηρεσίες εργάζονται επί τόπου", έγραψε στο Telegram .
Θραύσματα του πυραύλου Tochka-U στην αυλή του αθλητικού σχολείου Kherson - RIA Novosti, 1920, 28/04/2022
Το Υπουργείο Άμυνας κατονόμασε τους στόχους της πυραυλικής επίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη Χερσώνα
Ο βομβαρδισμός της περιοχής Kirovsky του Ντόνετσκ από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας με τη χρήση συστημάτων πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης Grad αναφέρθηκε προηγουμένως από το γραφείο αντιπροσωπείας της DPR στο Κοινό Κέντρο Ελέγχου και Συντονισμού της Κατάπαυσης του ΠυρόςΣυνολικά, στις 71 ημέρες της κλιμάκωσης στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ, καταγράφηκαν περισσότερες από 2.300 επιθέσεις από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στο έδαφός τους χρησιμοποιώντας 23.706 πυρομαχικά διαφόρων διαμετρημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Tochka-U, Smerch, Hurricane και Grad MLRS. Ο βομβαρδισμός σκότωσε 85 πολίτες.
Στις 24 Φεβρουαρίου, η Ρωσία ξεκίνησε μια ειδική επιχείρηση για την αποναζοποίηση και την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας . Όπως τόνισε ο Βλαντιμίρ Πούτιν , στόχος του είναι να «προστατεύσει τους ανθρώπους που έχουν υποστεί εκφοβισμό και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου για οκτώ χρόνια». Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, οι ρωσικές στρατιωτικές επιθέσεις μόνο σε στρατιωτικές υποδομές και ουκρανικά στρατεύματα, τίποτα δεν απειλεί τον άμαχο πληθυσμό. Ο κύριος στόχος της επιχείρησης στο τμήμα ονομάστηκε η απελευθέρωση του Donbass .
Θραύσματα του πυραύλου Tochka-U στην αυλή του αθλητικού σχολείου Kherson - RIA Novosti, 1920, 28/04/2022
Το Υπουργείο Άμυνας κατονόμασε τους στόχους της πυραυλικής επίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στη Χερσώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Σφοδροί βομβαρδισμοί στη Γάζα - Το Ισραήλ άνοιξε το σημείο διέλευσης Κερέμ Σαλόμ

  ΚΟΣΜΟΣ  / Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, 08:59:25 /   Τελευταία Ενημέρωση: 13:08   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ο ισραηλινός στρατός συνεχίζει σήμερα τους εντατ...