Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Υποστηρικτές του ουκρανικού ναζισμού που ετοίμαζαν δολιοφθορές συνελήφθησαν στο Μπέλγκοροντ


Η FSB συνέλαβε στο Μπέλγκοροντ σαμποτέρ που έστειλαν δεδομένα από τον Ρώσο στρατό στον «Ειρηνοποιό»

Μπάλωμα στη στολή ενός υπαλλήλου του FSB της Ρωσικής Ομοσπονδίας - RIA Novosti, 1920, 27/04/2022
Patch στη στολή ενός αξιωματικού του FSB της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Φωτογραφία αρχείου
Διαβάστε το ria.ru στο
ΜΟΣΧΑ, 27 Απριλίου - RIA Novosti. Οι ειδικές υπηρεσίες συνέλαβαν δύο Ρώσους στο Μπέλγκοροντ που ετοίμαζαν δολιοφθορές στο σιδηρόδρομο, ανέφερε το Κέντρο Δημοσίων Σχέσεων της FSB.
Το τμήμα σημείωσε ότι οι δράστες είναι «υποστηρικτές του ουκρανικού ναζισμού».
Σε βίντεο που δημοσίευσε η ειδική υπηρεσία, οι κρατούμενοι παραδέχονται ότι επρόκειτο να καταστρέψουν τους σιδηροδρόμους στην περιοχή του Μπέλγκοροντ , κατά μήκος των οποίων κινούνται στρατιωτικά τρένα.
«Διαπιστώθηκε ότι αυτά τα άτομα έστειλαν πληροφορίες για το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας που συμμετείχαν σε ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην ουκρανική ιστοσελίδα «Peacemaker», πρόσθεσε η FSB.
Οι ύποπτοι δίνουν ομολογίες, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία με θέμα «Προετοιμασία για δολιοφθορά».
Ο ιστότοπος Peacemaker είναι γνωστός για σκανδαλώδεις δημοσιεύσεις στις οποίες δημοσιεύει προσωπικά δεδομένα δημοσιογράφων, υποστηρικτών του DPR και του LPR και άλλων πολιτών, αποκαλώντας τους «προδότες της πατρίδας». Σύμφωνα με τη Ρωσική Γενική Εισαγγελία , η εξτρεμιστική πύλη εμφανίστηκε τον Αύγουστο του 2014 με την υποστήριξη των ουκρανικών αρχών «για μεγαλύτερο αποτέλεσμα κατά τη διεξαγωγή «εκκαθαρίσεων» από πολιτικά πρόσωπα της αντιπολίτευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ECDC: Δραματική αύξηση των κρουσμάτων κοκκύτη - 60.000 περιπτώσεις σε 16 μήνες

  Newsroom  Ανανεώθηκε:  Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 14:40 Δραματική είναι η αύξηση των κρουσμάτων κοκκύτη στην Ευρώπη παρά το γεγονός ότι μπορεί...