Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Ζελένσκι: «Είμαστε όλοι στο Κίεβο»«Αν έχετε εμπειρία στην μάχη (...) μπορείτε να έρθετε στην χώρα μας για να υπερασπισθείτε την Ευρώπη»

 

AP PHOTO



Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι διαβεβαίωσε σήμερα ότι βρίσκεται στο Κίεβο για να «υπερασπιστεί» την Ουκρανία,, σε βίντεο όπου εμφανίζεται μαζί με τους στενούς συνεργάτες του, έξω από το κτίριο της προεδρίας.

«Βρισκόμαστε όλοι εδώ, οι στρατιώτες μας είναι εδώ, οι πολίτες, η κοινωνία, είμαστε όλοι εδώ, για να υπερασπιστούμε την ανεξαρτησία μας, το κράτος μας», είπε ο Ζελένσκι, μετά τις φήμες σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης ότι είχε φύγει από τη χώρα. 

Δίπλα του εμφανίστηκαν ο πρωθυπουργός Ντένις Σμιγκάλ, ο προσωπάρχης του και ένας στενός σύμβουλός του.

Οι μάχες συνεχίζονται γύρω από το Κίεβο.

Νωρίτερα, ο Ουκρανός πρόεδρος κάλεσε τους Ευρωπαίους που έχουν πολεμική εμπειρία να μεταβούν στην Ουκρανία για να απωθήσουν την εισβολή του ρωσικού στρατού.

«Αν έχετε εμπειρία στην μάχη (...) μπορείτε να έρθετε στην χώρα μας για να υπερασπισθείτε την Ευρώπη», είπε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...