Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Νέα εμπόδια για τις έρευνες στο Euroferry Olympia

 



Νέα προβλήματα ανέκυψαν σήμερα, διακόπτοντας τη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των τριών αγνοούμενων επιβατών - οδηγών του μοιραίου πλοίου που έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. 

Ενώ στο εσωτερικό του υπήρχε ατελής καύση - εξ ου και οι καπνοί - και οι προσπάθειες επικεντρώνονταν στο άνοιγμα του καταπέλτη, όταν τελικά αυτό επετεύχθη, με το κόψιμο και του τελευταίου πείρου, το οξυγόνο που εισχώρησε  στο δεύτερο ή το τρίτο γκαράζ οδήγησε στην αναζωπύρωση της φωτιάς, με αποτέλεσμα να σταματήσει διαδικασία για να ανοίξει εντελώς η μπουκαπόρτα, καθώς πυκνοί καπνοί κατέκλυσαν την περιοχή.

Τα πυροσβεστικά συνεργεία προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτή τη νέα φωτιά, ώστε να γίνει κατόπιν αερισμός του πλοίου και να συνεχιστεί η έρευνα, η οποία εμποδίζεται από τη στενότητα που υπάρχει ανάμεσα στα φορτηγά.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες, οι δυνάμεις διάσωσης περίμεναν το άνοιγμα του καταπέλτη, ώστε να γίνει η απομάκρυνση των καμένων και μη οχημάτων και να συνεχιστούν οι προσπάθειες για την ανεύρεση των τριών αγνοούμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...