Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Οι συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών της Ρωσίας και της Ουκρανίας στη Λευκορωσία συνεχίζονται για περισσότερες από τέσσερις ώρες


Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των αντιπροσωπειών της Ρωσίας και της Ουκρανίας στη Λευκορωσία συνεχίζονται για περισσότερες από τέσσερις ώρες

Διαβάστε το ria.ru στο
ΜΟΣΧΑ, 28 Φεβρουαρίου - RIA Novosti. Στη Λευκορωσία διεξάγονται διαπραγματεύσεις μεταξύ των αντιπροσωπειών της Ρωσίας και της Ουκρανίας, μετέδωσε ανταποκριτής του RIA Novosti.
Η Μόσχα εκπροσωπείται από τον βοηθό του προέδρου Vladimir Medinsky , τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Andrei Rudenko , τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Alexander Fomin , τον επικεφαλής της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας Leonid Slutsky και τον Ρώσο πρεσβευτή στη Λευκορωσία Boris Gryzlov .
Από το Κίεβο , ο υπουργός Άμυνας Oleksiy Reznikov , ο επικεφαλής της παράταξης Servant of the People David Arakhamia , ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Mykola Tochitsky, ο σύμβουλος του επικεφαλής του προεδρικού γραφείου Mikhail Podolyak, ο αναπληρωτής του Verkhovna Rada Rustem Umerov και ο πρώτος αναπληρωτής επικεφαλής του Η ουκρανική αντιπροσωπεία στην Τριμερή Ομάδα Επαφής Andriy Kostin ήρθε στη συνάντηση.
Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η συνάντηση ολοκληρώθηκε, αλλά αυτές οι πληροφορίες διαψεύστηκαν. Συνεχίζεται για πάνω από τέσσερις ώρες.
Τα μέρη συμφώνησαν για διαπραγματεύσεις την προηγούμενη μέρα. Η ρωσική αντιπροσωπεία έφτασε στη Λευκορωσία και δήλωσε ότι ήταν έτοιμη να περιμένει τους εκπροσώπους του Κιέβου μέχρι τις 15:00, η ​​συναίνεση των ουκρανικών αρχών έγινε γνωστή λίγα λεπτά πριν από τη λήξη αυτής της περιόδου.
Ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, Υποστράτηγος Igor Konashenkov κατά τη διάρκεια ενημέρωσης - RIA Novosti, 1920, 28/02/2022
Η ρωσική αεροπορία κέρδισε την αεροπορική υπεροχή σε όλη την Ουκρανία
Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky δήλωσε ότι «δεν πιστεύει πραγματικά» στα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων.
Το γραφείο του ανέφερε ότι το κύριο ζήτημα ήταν η άμεση κατάπαυση του πυρός και η απόσυρση των στρατευμάτων από την Ουκρανία.
Στις 21 Φεβρουαρίου, ο Βλαντιμίρ Πούτιν , ανταποκρινόμενος στις εκκλήσεις των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ με αίτημα αναγνώρισης της κυριαρχίας τους, υπέγραψε τα σχετικά διατάγματα και στις 24 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε την έναρξη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης για την αποστρατικοποίηση και αποναζοποίηση της Ουκρανίας .
Το υπουργείο Άμυνας τόνισε ότι δεν χτυπούν πολιτικούς στόχους.
Η εξέλιξη της κατάστασης - στην ηλεκτρονική αναφορά >>
Σημαίες των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης - RIA Novosti, 1920, 28.02.2022
Η Δύση άνοιξε ένα δεύτερο μέτωπο ενάντια στη Ρωσία. Οικονομικός
Έκδοση: M. Morgoeva

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου