Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Επιστολή Πούτιν σε Μητσοτάκη - Σακελλαροπούλου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

 


Βρείτε μας
Η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα τιμά την Ελληνική Επανάσταση με ανάρτησή της ενώ κάνει γνωστό πως ο Ρώσος Πρόεδρος απέστειλε επιστολές στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και τον Έλληνα πρωθυπουργό.
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν απέστειλε τις επιστολές στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να ευχηθεί για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ελλάδας.
Το παραπάνω έκανε γνωστό η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα με ανάρτησή της στο Facebook.
Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, ο Ρώσος Πρόεδρος αναφέρθηκε και στους μακραίωνους δεσμούς φιλίας της χώρας του με την Ελλάδα.
Αντίστροφη μέτρηση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου
Με τη συμβολική παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, του πρωθυπουργού της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν, του Πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου, της Δούκισσας της Κορνουάλης Καμίλα και της υπουργού Άμυνας της Γαλλίας Φλοράνς Παρλί θα εορταστούν την Πέμπτη (25/03) τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.
Έτσι, οι υψηλοί προσκεκλημένοι θα παραστούν τόσο στην ανακαινισμένη Εθνική Πινακοθήκη όσο και στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση, ενώ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν τους.
Ο Αλεξάντερ Γκρούσκο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 21.03.2021
Κόσμος
Αλεξάντρ Γκρούσκο: Στις πιο δύσκολες στιγμές Ελλάδα και Ρωσία βοηθούσαν η μία την άλλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου