Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Δραματική προειδοποίηση Παυλάκη: Θα δούμε εικόνες Μπέργκαμο ακόμα και με ένα μικρό άνοιγμα - Βίντεο

 


Lockdown στην Αθήνα.  - Sputnik Ελλάδα, 1920, 28.03.2021
Βρείτε μας
Την έντονη ανησυχία του για την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας εξέφρασε ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκη.
Για τη δυσμενή επιδημιολογική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας με τον κορονοϊό μίλησε στο OPEN ο γιατρός και ερευνητής, Γιώργος Παυλάκης κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για μια ενδεχόμενη χαλάρωση του lockdown.
Όπως τόνισε μεταξύ άλλων «οι επόμενες δύο βδομάδες θα είναι άσχημες και θα έχουμε σκαμπανεβάσματα και αύξηση θανάτων». Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως βρισκόμαστε στην κορύφωση του κύματος και στο πλαίσιο αυτό δεν θα έχουμε ακόμα μεγάλη επέκταση του ιού.
Σε lockdown η Θεσσαλονίκη: Κλειστά μαγαζιά, έρημοι δρόμοι - Sputnik Ελλάδα, 1920, 27.03.2021
Ελλάδα
Γώγος: Ελπίζω σε κάποια μικρή άρση του lockdown στις 5 Απριλίου
Τάχθηκε αντίθετος σε μια μικρή χαλάρωση του lockdown, καθώς όπως είπε θα γίνει εκτός ελέγχου εκτίναξη κρουσμάτων διαμορφώνοντας ακόμα και εικόνες «Μπέργκαμο».
«Αν γίνει ενα μικρό άνοιγμα τώρα σε μια βδομάδα θα γίνει μια εκτίναξη των κρουσμάτων που δεν θα μπορεί να μαζέψει κανείς, θα έχουμε μια νέα Θεσσαλονίκη ή ακόμα χειρότερα ένα Μπέργκαμο ή μια Πορτογαλία» είπε χαρακτηριστικά.
Σε κάθε περίπτωση ξεκαθάρισε ότι τα μέτρα αποδίδουν καθώς «αν δεν υπήρχαν η Ελλάδα θα ήταν σε επίπεδο διάλυσης τύπου Βραζιλίας».
Έτσι τόνισε ότι «τα μέτρα δουλεύουν στον βαθμό που εφαρμόζονται. Αν μια μειοψηφία τα αγνοεί τότε δεν δουλεύουν τέλεια. Την Ελλάδα την έχει σώσει ένα “τείχος των σωφρόνων” που τηρούν τα μέτρα και έχει έτσι αποφύγει τα χειρότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...