Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Ο πρόεδρος του ΦΣΑ Κώστας Λουράντος διώχνει το συνεργείο του ΣΚΑΪ από το...

«Άντε γεια» Λουράντου σε ΣΚΑΪ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Άντε γεια» Λουράντου σε ΣΚΑΪ


Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής «πέταξε» έξω από το φαρμακείο του το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού.
Ακολουθήστε μας στο Google news 

Εκτός εαυτού ο Κώστας Λουράντος δεν μάσησε τα λόγια του και σε ζωντανή μετάδοση επίπληξε τους παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ (Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου) για τα σχόλια που ακούστηκαν σε βάρος του στο κεντρικό δελτίο του σταθμού χθες το βράδυ.

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής έδιωξε το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού από το φαρμακείο του αφού προηγουμένως είχε έντονη αντιπαράθεση με τους δύο δημοσιογράφους-παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής. «Θεωρώ ότι ως κανάλι διαθέτετε πάρα πολύ χιούμορ - για να μην πω τίποτα άλλο -  για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε τον λόγο σε μένα όταν χθες το βράδυ λοιδορούσατε και το φαρμακείο μου και εμένα προσωπικά με ακατανόμαστες και απαράδεκτες εκφράσεις» ανέφερε αρχικά ο κ. Λουράντος.

Εμφανώς ενοχλημένος, ο Δ. Οικονόμου προσπάθησε να παρέμβει: «Όπως λέτε εσείς την άποψή σας έχουν και οι άλλοι δικαίωμα να πουν την άποψή τους, αλίμονο να μην σχολιάζαμε» για να λάβει άμεσα την απάντηση από τον πρόεδρο του ΦΣΑ: «Το χθεσινό δεν ήταν σχόλιο. Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς δηλαδή που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού σας».

Και δεν σταμάτησε εκεί. Ανέφερε ότι κάποιος τον χαρακτήρισε «παλιάς κοπής» και υπογράμμισε: «Εγώ εκπροσωπώ τον κλάδο μου, ο οποίος έχει αναδειχθεί συνεχώς τα τελευταία χρόνια ως προστάτης της υγείας και έχει ανταποκριθεί με δωρεάν υπηρεσίες».

Λίγο πριν ζητήσει να αποχωρήσει ο δημοσιογράφος και ο κάμεραμαν του ΣΚΑΪ από το φαρμακείο του υπογράμμισε: «Παραποιείτε τις εκφράσεις μου και αυτά που είπα. Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα που δεν είπα και να πάτε τη συζήτηση εκεί που θέλετε εσείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν προειδοποιεί για παγκόσμια σύγκρουση

  «Οι στρατηγικές μας δυνάμεις βρίσκονται πάντοτε σε κατάσταση ετοιμότητας μάχης», είπε ο Πούτιν σε σύντομη ομιλία του, εν μέσω χιονοθύελλας...