Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ντράπηκε και η ντροπή μαζί με την απάτη.

 Ντράπηκε και η ντροπή μαζί με την απάτη.










Λαική αγορά Νέου Κόσμου το Σάββατο που μας πέρασε 27-03-2021 πάγκος πουλάει ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας για ελεύθερα σε απίστευτες τιμές εξαπατώντας τον κόσμο.
-ΦΩΤΟ 1 Πάγκος στη λαική Νέου Κόσμου πουλά ΚΡΑΝΙΟ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ για ΜΥΛΟΚΟΠΙ.Ψάρι Ειρηνικού για ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ (έλεος),ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ για ΑΛΑΝΙΑΡΑ.Τα υπόλοιπα για τις γαρίδες ας μιλήσει ο κόσμος της θάλασσας μέχρι να μιλήσω.
-ΦΩΤΟ 2-3 Απίστευτη απάτη όπου πουλάει ΚΡΑΝΙΟ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ για ΜΥΛΟΚΟΠΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ στα 18 ευρώ το κιλό.Ένα ψάρι που δεν αξίζει πάνω από 7 ευρώ το κιλό βιομηχανίας.Για μένα δεν αξίζει καθόλου.
-ΦΩΤΟ 4-5 Εδώ προσέξτε απάτη έχει βάλει δεξιά δυο κόκκινες τσιπούρες red seabream ιχθυοκαλλιέργειας αντιβιωτικών και δίπλα 2 ψάρια που η είναι πάλι το ψάρι Ειρηνικού σε πιό απαλό χρωματισμό η βγαίνουν οι ψευτοσυναγρίδες στην αγορά της ιχθυοκαλλιέργειας σιγά σιγά και τα πουλάει 27ευρώ το κιλό.Μιλάμε για μεγάλη απάτη.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
ΦΏΤΟ 6-7 Εδώ πουλάει τσιπούρες ιχθυοκαλλιέργειας για αλανιάρες κοιτάξτε ουρά,πτερύγια κοιλιές στα 30 ευρώ το κιλό.Οι τσιπούρες αυτή την εποχή είναι γεννημένες και ακόμα πιο αδύνατες και όχι παχιές όπως αυτές από την ψαροτροφή ενώ δεν μπορεί τέτοια εποχή να είναι σε τόσο μεγάλο πλεόνασμα στην αγορά σαν αλανιάρες.
-ΦΩΤΟ 8-9 Ψαράδικο έχει στο προφίλ του ΨΑΡΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ για φαγκρί ελεύθερο στα 25 ευρώ το κιλό.
Μόλις τον ρωτάω τι ψάρι είναι αυτό που απαντά με θράσος φυσικά ιχθυοκαλλιέργειας είναι από άλλο μαγαζί και μετά με μπλοκάρει να μη βλέπει ο κόσμος και εξαφανίζει τη φώτο.
Μια οργανωμένη μαφία πολυεθνικών και μη ιχθυοκαλλιεργειών με εμπόρους και τσιράκια τους μαζί με έναν διευθαρμένο κρατικό μηχανισμό σε ταίζουν βιομηχανικά ψάρια αντιβιώσεων και όχι μόνο χαμηλής ποιότητας ως ελεύθερα.
Μιλάμε για απάτη χρόνων με τεράστια έσοδα δισ , και θύματα πάνω από όλα τα παιδιά μας και τη φύση.
η μαφία παίζει με το ψωμί των τίμιων ψαράδων μας.
φυσικά δεν δέχομαι την τράτα για ψαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αγωγές δισ. κατά των εταιρειών κατασκευής εμβολίων Covid-19: «Στο εδώλιο» AstraZeneca, Pfizer, Moderna & Johnson Πόσοι θάνατοι από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού καταγράφηκαν επίσημα στην ευρωπαϊκή υπηρεσία EudraVigilance 09.05.2024 | 11:46

  Μετά την απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca φαίνεται πως έρχεται η σειρά των σκευασμάτων της Pfizer, της Moderna και της Johnson, να στ...