Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Πελώνη: Απελευθέρωση διαδημοτικών μετακινήσεων το συντομότερο - Τι είπε για σχολεία και λιανεμπόριο

 


Πελώνη για lockdown - Sputnik Ελλάδα, 1920, 31.03.2021
Βρείτε μας
Αν οι διαδημοτικές μετακινήσεις απελευθερωθούν, δεν θα επιτραπούν φαινόμενα συνωστισμού σε μικρές πλατείες είπε μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Για τη χαλάρωση του lockdown μίλησε στον ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη τονίζοντας ότι υπάρχει εισήγηση για απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων από αυτό το Σαββατοκύριακο.
Ενόψει και της σημερινής συνεδρίασης της επιτροπής λοιμωξιολόγων, η κα Πελώνη τόνισε χαρακτηριστικά ότι «εισηγούμαστε να γίνει η άρση το συντομότερο δυνατό» αναφερόμενη στις διαδημοτικές μετακινήσεις προσθέτοντας ότι «θεωρώ ότι θα ήταν λογικό μέτρο η άρση της απαγόρευσης των διαδημοτικών μετακινήσεων, ωστόσο αυτό θα το εισηγηθεί η επιτροπή, δεν θα ήθελα να προκαταλάβω τις αποφάσεις της».
«Πιστεύουμε ότι είναι ένα μέτρο που θα βοηθήσει στην εκτόνωση και στο άνοιγμα σε εξωτερικούς χώρους [...] Πρέπει να λάβουμε υπόψιν την αλλαγή του καιρού, ότι πρέπει να έχουμε ελεγχόμενες δραστηριότητες όσο το δυνατόν περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους παρά ανεξέλεγκτες παράνομες δραστηριότητες, συναντήσεις σε σπίτια, όπου γίνεται διασπορά του ιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ΚΚΕ: Η Αντιφασιστική Νίκη συνεχίζει να εμπνέει τους λαούς, να τρομάζει τα καπιταλιστικά κράτη και τις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, 21:39:34 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του για την 9η Μάη αναφέρει ότι «ένα χρόνο πριν την 80...