Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Μπακογιάννη: Κανείς δεν θα με κρατήσει από το να πάω στην Κρήτη το Πάσχα - "Οργή" στο Twitter

 


Η Ντόρα Μπακογιάννη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 29.03.2021
Βρείτε μας
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με το Πάσχα. Οι χρήστες του Twitter την επικρίνουν εντόνως.
Την πεποίθησή της πως θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό το Πάσχα εξέφρασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τόνισε, πάντως, πως τίποτα δεν θα την κρατήσει μακριά από την Κρήτη.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ερωτώμενη από τους δημοσιογράφους της εκπομπής «Σήμερα» για το εάν «θα πάμε στην Κρήτη, θα τα καταφέρουμε το Πάσχα;» η βουλευτής απάντησε:
«Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα» σημείωσε.
Σε επόμενη ερώτηση για το «εάν θα τα καταφέρουμε και οι υπόλοιποι» η κα Μπακογιάννη δήλωσε «Πρώτα ο Θεός, ναι».

«Βοά» το Twitter

Η δήλωσή της αυτή συζητείται πολύ στο Twitter, με το όνομα και το επίθετο της κας Μπακογιάννη να είναι στα κορυφαία trends.
Τα σχόλια δεν είναι διόλου κολακευτικά τόσο για τη βουλευτή όσο και για την κυβέρνηση, με τους χρήστες να εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι.
«Η Ντόρα Μπακογιάννη λέει ευθαρσώς "εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη" το Πάσχα. Τη στιγμή που ο απλός λαός δεν έχει τη δυνατότητα να κυκλοφορήσει μετά τις 9. Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα!» σημείωσε χαρακτηριστικά χρήστης.
Άλλοι, πάλι, θέλησαν να δώσουν μία πιο εύθυμη διάθεση στη δήλωση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Α.Λινού: «Έχουν καταγραφεί τρεις θάνατοι γυναικών και 100 σοβαρές επιπλοκές από το εμβόλιο της AstraZeneca»! (βίντεο) Πόσα περιστατικά όμως δεν έχουν καταγραφεί; - Άρχισαν οι αγωγές κατά του Δημοσίου από πολίτες 09.05.2024 | 10:22

  Newsroom  |  email: info@pronews.gr Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού, αποκάλυψε ότι έχουν καταγραφεί τρεις θάνατοι γυναικών και πάνω από...