Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Θετικός στον κορονοϊό ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Ιμράν Καν – Είχε εμβολιαστεί

 

ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1687)
Βρείτε μας

Το Πακιστάν εκτός από το κινεζικό Sinopharm το οποίο έχει 79% αποτελεσματικότητα έχει εγκρίνει το εμβόλιο της AstraZeneca και το ρωσικό Sputnik V.

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Ιμράν Καν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μόλις δύο ημέρες αφού έλαβε το κινεζικό εμβόλιο Sinopharm, όπως έκανε γνωστό ο σύμβουλός του υπεύθυνος για θέματα Υγείας. 

«Ο πρωθυπουργός Ιμράν Καν βγήκε θετικός στον κορονοϊό και είναι σε απομόνωση στο σπίτι του» αναφέρει στο Twitter ο Φαιζάλ Σουλτάν.

Την Πέμπτη, ο Καν έκανε την πρώτη δόση του κινεζικού εμβολίου Sinopharm των δύο δόσεων, το μόνο εμβόλιο που είναι διαθέσιμο, για την ώρα στο Πακιστάν.

Το Πακιστάν άρχισε τους εμβολιασμούς κατά του COVID-19 στις αρχές Φεβρουαρίου, δύο ημέρες μετά την παραλαβή 500.000 δόσεων από την Κίνα. Μαζί με το κινεζικό Sinopharm το οποίο έχει 79% αποτελεσματικότητα, το Πακιστάν έχει εγκρίνει το εμβόλιο της AstraZeneca και το ρωσικό Sputnik V

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μητσοτάκης – Ερντογάν: «Συμφώνησαν να εντατικοποιήσουν τη συνεργασία στο μεταναστευτικό»

  Οι δύο ηγέτες ανέθεσαν στους υπουργούς Εξωτερικών, Γιώργο Γεραπετρίτη και Χακάν Φιντάν, να αρχίσουν την προετοιμασία για τη σύγκληση του ε...