Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Αρκουμανέας: Σήμερα θα έχουμε αύξηση των κρουσμάτων

 


Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας στον Αρχιεπίσκοπo Ιερώνυμο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 23.03.2021
Βρείτε μας
Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ επισκέφθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και έκανε γνωστό πως τα κρούσματα και σήμερα θα είναι αυξημένα.
Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για τα κρούσματα σήμερα μετά και τη σχετική δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας κατά την επίσκεψή του στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Ο κ. Αρκουμανέας ανέφερε πως τα πράγματα είναι δύσκολα, υπάρχει πίεση και τα κρούσματα θα είναι αυξημένα.

«Και σήμερα θα έχουμε αύξηση, γι’ αυτό χρειάζεται υπομονή και τήρηση των μέτρων» ανέφερε.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες με υπομονή και θέληση.
Ο κ. Αρκουμανέας μαζί με τον αντιπρόεδρο κ. Γεώργιο Παναγιωτακόπουλο και τον Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων και Διπλωματίας του Οργανισμού κ. Στράτο Γεραγώτη επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο και συζήτησαν για την πορεία της πανδημίας και την αύξηση των κρουσμάτων, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.
Στην συνάντηση παρέστη και ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Θεοχάρης.
Lockdown στην Αθήνα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 22.03.2021
Ελλάδα
Βατόπουλος: Δύσκολο να ανοίξει η αγορά με 2.000 κρούσματα - «Έχουμε πόλεμο, να βοηθήσουν όλοι»
Ο κ. Αρκουμανέας εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη και ανέφερε ότι οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες ενώ σημείωσε ότι θα συνεχίσουμε και τις επόμενες να βλέπουμε αύξηση κρουσμάτων.
Ο Αρχιεπίσκοπος υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας, ενότητας και κοινής προσπάθειας και τόνισε ότι τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας καλούμαστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα ξεπεραστεί και αυτή η δυσκολία.
Εξέφρασε, ακόμη, την ελπίδα ότι φέτος θα κάνουμε Πάσχα καλύτερο από πέρυσι και λίγο μετά θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες.
«Αρκεί να έχουμε υπομονή και θέληση για αγώνα και προσπάθεια και να μην παρασυρόμαστε από τα εύκολα διλήμματα και τα εύκολα μηνύματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κίεβο: «Σε δέκα λεπτά η Ρωσία μπορεί να πλήξει την Αθήνα με Kinzhal – Δώστε μας αντιαεροπορικά για να μην συμβεί» Ο Ζελένσκι επιχειρεί να συμπεριλάβει την Αθήνα στους στόχους της Ρωσίας 09.05.2024 | 20:02

  Το καθεστώς του Κιέβου σε μια ακόμη προσπάθεια να συμπαρασύρει μαζί του και την υπόλοιπη Ευρώπη στον πόλεμο που διεξάγει κατά της Ρωσίας σ...