Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Έπεσε το Netflix: Χαμός με παράπονα χρηστών στο Twitter

 

TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
Βρείτε μας

Αναφορές για πολλά προβλήματα στον αλγόριθμο του Netflix, παρατήρησαν χρήστες του Twitter.

Κράσαρε το Netflix σε Βρετανία, Ινδία, Τουρκία, όπως έγινε γνωστό από αναρτήσεις στο Twitter από διάφορους χρήστες.

Χιλιάδες Βρετανοί κατέφυγαν στα κοινωνικά δίκτυα για να παραπονεθούν για το γεγονός ότι δεν έχουν πρόσβαση στο Netflix.

Απογοητευμένοι χρήστες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη παραπονέθηκαν ότι η υπηρεσία έχει διακοπεί, καθώς και ότι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αγαπημένες τους εκπομπές στο Netflix, με τη δημοφιλή πλατφόρμα να δηλώνει ότι το θέμα διερευνάται.

Αρκετοί κοινοποίησαν φωτογραφίες των οθονών τους στο Twitter, αναφέροντας ότι δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές. Απαντώντας σε έναν χρήστη, η υπηρεσία έγραψε στο Twitter, ότι ερευνά το πρόβλημα που προέκυψε.

Καθώς το Netflix είναι μια υπηρεσία streaming που παρέχεται μέσω ίντερνετ, προβλήματα στη σύνδεση μπορεί να παρακωλύσουν την ομαλή λειτουργία του, όπως συμβαίνει και με άλλες υπηρεσίες μέσω διαδικτύου, όπως τις πλατφόρμες Facebook και Messenger.

Η πλατφόρμα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα και μάλιστα δεν αποκλείεται σύντομα μπορεί να δούμε και την πρώτη ελληνική παραγωγή στο Netflix. Ο λόγος για τη σειρά «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια.

Ο Έλληνας δημιουργός, σε συνέντευξή του, είχε δηλώσει ότι «η σειρά είναι έτοιμη να ταξιδέψει έξω».

Σημειώνεται ότι μετά τον πρώτο και δεύτερο κύκλο της σειράς, με τους τίτλους «Χαμένες ψυχές» και «Κάθαρση» αντίστοιχα, στα σκαριά βρίσκεται και ο τρίτος κύκλος, ονόματι «Νέμεσις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Πούτιν τραβάει νέα κόκκινη γραμμή-«Θα ξεκινήσω πυρηνικό πόλεμο κατά ΗΠΑ και Ουκρανίας αν...»

  Οι Δυτικοί θεωρούν «μπλόφες» τις νέες προειδοποιήσεις του Ρώσου προέδρου, όμως η Μόσχα μάλλον σοβαρολογεί... ΟΡώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πού...