Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη: «Σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο» – Πληροφορίες ότι σκότωσαν τον 19χρονο με δρεπάνι

 


Το σημείο που σκοτώθηκε ο 19χρονος στη Θεσσαλονίκη - Sputnik Ελλάδα, 1920, 01.02.2022
Βρείτε μας
Σοκάρουν μαρτυρίες για τη δολοφονική επίθεση σε 19χρονο στη Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες πως οι δράστες τον σκότωσαν με μικρό δρεπάνι.
Συγκλονίζει μαρτυρία γυναίκας για το αιματηρό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 19χρονος έπεσε νεκρός.
Η γυναίκα μετά τις 00:30 άκουσε φασαρία και έπειτα ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο».
Η ίδια ήταν και αυτή που κάλεσε την Αστυνομία, ενώ ένοικος σε παρακείμενη πολυκατοικία αναφέρει, επίσης, στο voria.gr πως περίπου στη 01:00 ακούστηκαν άτομα να φωνάζουν, αλλά «έγιναν σε ελάχιστο χρόνο».
Μια άλλη γυναίκα που μένει σε διπλανή πολυκατοικία αναφέρει ότι μετά τις 12:30 άκουσε φασαρία.

«Άκουσα φωνές από το πίσω μπαλκόνι, φασαρία, είδα κάτι παιδιά να τρέχουν από το σχολείο προς τη Νικολάου Πλαστήρα και να φωνάζουν "που είναι το κινητό, πάρε την Αστυνομία" και να τρέχουν προς την Παπαναστασίου».

15 προσαγωγές για την αιματηρή συμπλοκή

Σε 15 προσαγωγές έχουν προχωρήσει έως τώρα αστυνομικοί για τη φονική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα.
Υπενθυμίζεται πως ο 19χρονος έχασε τη ζωή του όταν δέχτηκε μαχαιριά στο πόδι από άγνωστο άντρα στην περιοχή της Χαριλάου, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν, σύμφωνα με το thestival.gr.
Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες πως τον σκότωσαν με δρεπάνι

Η επίθεση έγινε όταν οι επιβαίνοντες δύο αυτοκινήτων κατέβηκαν και πλησίασαν τα τρία νεαρά παιδιά.
Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ένας εκ των δραστών φαίνεται πως άρχισε να τους μαχαιρώνει με ένα μικρό δρεπάνι και όχι με μαχαίρι.

«Η Αστυνομία άργησε»

Άλλος κάτοικος της περιοχής δήλωσε στο thesstoday.gr πως ήταν μεγάλη παρέα και επιτέθηκε στα τρία παιδιά, ενώ επίσης άργησε η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.

«Έπεσε ξύλο ανάμεσα σε συμμορίες παιδιών. Ακούστηκαν βρισιές για Άρη και ΠΑΟΚ. Κάποια στιγμή ήρθε και η Αστυνομία. Κάποιοι έφυγαν με Ι.Χ. Το ασθενοφόρο που ήρθε έκατσε τουλάχιστον μία ώρα. Ακόμα έχει αίματα» δήλωσε ο ίδιος.

Όπως πρόσθεσε: «Ακούσαμε φωνές, σπασίματα. Και το ρολόι της ΔΕΗ είναι σπασμένο. Δεν ξέρω τι πετούσαν. Δεν βγήκε κανείς από την πολυκατοικία. Ήταν μεγάλη παρέα. Ποιος να βγει; Η Αστυνομία άργησε να έρθει».

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στις 00:40 λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο του Άρη, όταν τρία άτομα δέχθηκαν επίθεση.
Όπως μεταδίδει το Mega, ένα άτομο που κατέβηκε από ένα λευκό όχημα κινήθηκε προς το μέρος του 19χρονου και των φίλων του και άρχισε να τους επιτίθεται με αιχμηρό αντικείμενο. Ο νεαρός δέχθηκε χτύπημα στο εσωτερικό μέρος του μηρού του, κοντά στη βουβωνική χώρα, ενώ οι φίλοι του τραυματίστηκαν στο κεφάλι και τον θώρακα ο ένας, και στον γλουτό ο άλλος.
Στο σημείο εκλήθη η Αστυνομία, που βρήκε τα θύματα αιμόφυρτα, και έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τα μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Ο 19χρονος αιμορραγούσε ακατάσχετα, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή πριν την άφιξη του ασθενοφόρου και της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ.
Οι δύο φίλοι του διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ιράν: Έκτακτο Συμβούλιο Ασφαλείας συγκάλεσε ο Χαμενεΐ - Πληθαίνουν τα σενάρια θανάτου του Ραΐσι

  Newsroom   Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 19:21 1 SHARES Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ Office of the Iranian Supreme Leader via...