Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Θα είναι και ο Αρκάς στους #Παραιτηθείτε

Θα είναι και ο Αρκάς στους #Παραιτηθείτε

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα, το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος θα μαζευτούν οι Παραιτηθείτε. Το Δελφινάριο είναι κλειστό ακόμα, επιθεώρηση δεν παίζεται στην Αθήνα, αποτελούν επομένως οι #Παραιτηθείτε μια κάποια λύση για να περάσουμε ένα διασκεδαστικό βράδυ.
Βέβαια υπάρχει μία σχετική αγωνία για την προσέλευση, εξ ου και η προσπάθεια του Αρκά με τον αγαπημένο μας Προφήτη να προσπαθεί να ξυπνήσει τα κοιμισμένα πλήθη. Θα πάει και ο Αρκάς σήμερα στο Σύνταγμα, μαζί με τον Πέτρο Τατσόπουλο
View image on TwitterView image on Twitter
Ο κακομοίρης ο Αρκάς, από τον οίστρο του για τους  σταμάτησε να φτιάχνει πια χιουμοριστικά σκίτσα...
Αλλά και αυτοί οι Παραιτηθείτε, να διαδηλώσουν εναντίον μιας κυβέρνησης που πήρε όλα τα μέτρα που θα ήθελαν οι ίδιοι να πάρουν, δεν είναι λίγο περίεργο; Ή, αποτελεί, απλώς θέμα το ποιος κατέχει την εξουσία; Ο Jodi τα λέει μια χαρά (από αυτόν η φωτογραφία).
Ραντεβού το απόγευμα στο Σύνταγμα. Φυσικά και θα είμαι εκεί. Τέτοιο θέαμα δεν το χάνω με τίποτε.  ΕΦ,ΣΥΝΤΑΚΤΩΝΣυντάκτης: 

ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ" από τις εκδόσεις Βακχικόν. Όπως αξίζει στους συγγραφείς.

Θα είναι κάτι περισσότερο από παρουσίαση βιβλίου. Θα είναι γιορτή. Όπως αξίζει στους συγγραφείς. Αύριο (21/6) το βράδυ, στις 20:00 ,στο P...