Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Κάλυψη Τσίπρα σε Πολάκη: «Εμείς οι αστοιχείωτοι τα καταφέρνουμε

Στην κόντρα με το ΣτΕ

Κάλυψη Τσίπρα σε Πολάκη: «Εμείς οι αστοιχείωτοι τα καταφέρνουμε»

Κάλυψη Τσίπρα σε Πολάκη: «Εμείς οι αστοιχείωτοι τα καταφέρνουμε»
  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
  • 5
Αθήνα
Πολιτική κάλυψη στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη στη διαμάχη του με τους δικαστικούς του ΣτΕ παρείχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας, την Παρασκευή.

Κατά την ομιλία του στο υπουργείο Υγείας, ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Προωθήθηκαν αλλαγές στο ζήτημα των ιδιωτικών εργολαβιών στη φύλαξη, στην καθαριότητα και στην σίτιση, με σημαντικά οικονομικά οφέλη για τη λειτουργία των νοσοκομείων και σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων για το δημόσιο ταμείο».

Και αυτό, συνέχισε, «παρά τις δυσκολίες που διαρκώς αντιμετωπίζουμε σε κάθε τέτοια πρωτοβουλία. Αλλά εμείς οι αστοιχείωτοι καταφέρνουμε και ξεπερνάμε πολλές φορές ακόμα και θεσμικά εμπόδια αυτών που έχουν ιδιαίτερη στοιχείωση για να μας θέτουν τέτοια εμπόδια. Και, ναι, θα τα καταφέρουμε να στηρίξουμε τις δημόσιες υπηρεσίες με ίδια μέσα».

«Ο κ. Τσίπρας επιλέγει οριστικά να ταυτιστεί με τις πιο ακραίες πολιτικές παρουσίες της κυβέρνησής του» τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της και προσθέτει: «Μετά τη στήριξή του στον κ. Καμμένο, σήμερα μας δείχνει ότι είναι ένα και το αυτό με τον κ. Πολάκη. Επομένως, εκτός από μόνιμη λιτότητα και μόνιμη χυδαιότητα».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η Δύση καταδικάζει την επανεκλογή του Πούτιν από τη Ρωσία. Κίνα και Ινδία υπόσχονται στενότερο

υς δεσμούς Του  Matthias Williams  και  John Irish 19 Μαρτίου 2024  1:04 π.μ. GMT+2  Ενημερώθηκε πριν από 9 ώρες 0 seconds of 0 seconds Έντα...