Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Κόλαση! Τουλάχιστον 120 άτομα κάηκαν μετά από φωτιά σε βυτιοφόρο στο Πακιστάν [vid]

Κόλαση! Τουλάχιστον 120 άτομα κάηκαν μετά από φωτιά σε βυτιοφόρο στο Πακιστάν [vid]

 Κόλαση! Τουλάχιστον 120 άτομα κάηκαν μετά από φωτιά σε βυτιοφόρο στο Πακιστάν [vid]
Πηγή φωτογραφίας Youtube
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 25.06.2017 | 09:55
Πρώτη δημοσίευση: 25.06.2017 | 08:10

- Βυτίο ανατράπηκε στην εθνική οδό και τα καύσιμα που μετέφερε άρπαξαν φωτιά
- Άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί πριν προλάβουν να απομακρυνθούν από τα αυτοκίνητά τους
- Το δυστύχημα έγινε κοντά στην πόλη Bahawalpur

Τραγωδία στην εθνική οδό στο Πακιστάν κοντά στην πόλη Bahawalpur . Ένα βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα ανατράπηκε. Τα καύσιμα πλημμύρισαν τον δρόμο και αμέσως ακολούθησε έκρηξη, ενώ δεκάδες άτομα βρίσκονταν δίπλα στο όχημα.
Μια πραγματική κόλαση ακολούθησε. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες τουλάχιστον 123 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλοι 40 δίνουν μάχη σε τοπικό νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.

 Μεγάλο πλήθος ανθρώπων είχε συγκεντρωθεί στο σημείο του ατυχήματος όταν το όχημα έπιασε φωτιά και εξερράγη, δήλωσαν διασώστες.
«Άνθρωποι της περιοχής και περαστικοί είχαν αρχίσει να μαζεύουν το χυμένο πετρέλαιο, όταν το βυτιοφόρο εξερράγη, καίγοντας όλους όσοι βρίσκονταν στο σημείο και γύρω απ' αυτό», δήλωσε στο Ρόιτερς ο εκπρόσωπος της επαρχιακής κυβέρνησης Μαλίκ Μουχάμαντ Άχμεντ Χαν.
Εγκαυματίες, μερικοί από τους οποίους σε κρίσιμη κατάσταση, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομεία στο Μπαχαβαλπούρ και σε γειτονικές πόλεις.
«Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, κάποιος προσπάθησε να ανάψει ένα τσιγάρο και τα χυμένα καύσιμα έπιασαν φωτιά, με αποτέλεσμα να εκραγεί το βυτιοφόρο», δήλωσε ο Τζαμ Σατζάντ Χουσάιν, εκπρόσωπος των υπηρεσιών διάσωσης.
Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη επί δύο ώρες για να κατασβέσουν τη φωτιά.
Από το γραφείο του πρωθυπουργού ανακοινώθηκε πως δόθηκαν οδηγίες στην επαρχιακή κυβέρνηση του Πουντζάμπ να παράσχει πλήρη ιατρική βοήθεια.
«Ο πρωθυπουργός Μουχάμαντ Ναουάζ Σαρίφ εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για τις βαριές απώλειες ζωών στο δυστύχημα με την πυρκαγιά στο βυτιοφόρο στο Άσμαντ Πουρ Σάρκια της Μπαχαβαλπούρ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επικυρώνεται σήμερα από τη Βουλή της πΓΔΜ η συμφωνία με την Ελλάδα

Το φθινόπωρο το δημοψήφισμα Επικυρώνεται σήμερα από τη Βουλή της πΓΔΜ η συμφωνία με την Ελλάδα Newsroom   Δημοσίευση 20.06.2018 ...