Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Διέγραψαν τον Ραγκούση από την «Ώρας Αποφάσεων»! Τη διαγραφή του Γιάννη Ραγκούση ανακοίνωσε πριν λίγο η «Ώρα Αποφάσεων» στην οποία ήταν ιδρυτικό μέλος. Προηγήθηκε η ανακοίνωση του κ. Ραγκούση ότι θα παραστεί και θα μιλήσει στο συνέδριο της ΔΗΣΥ αποδεχόμενος την πρόσκληση της Φ. Γεννηματά. Η ανακοίνωση της Ώρας Αποφάσεων αναφέρει τα εξής Η Ώρα Αποφάσεων έχει συγκεκριμένες θέσεις, εκφράζεται ενιαία και τοποθετείται συλλογικά. Ο Γιάννης Ραγκούσης επέλεξε να διαφοροποιηθεί. Η απόφασή του να παραστεί και να μιλήσει στο συνέδριο της ΔΗΣΥ είναι φυσικά σεβαστή σε προσωπικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, όμως, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που διέρρηξε τη συλλογική μας λειτουργία προσπαθώντας να προκαταλάβει αποφάσεις. Οι δρόμοι μας χώρισαν. Οι Ιδρυτές της Ώρας Αποφάσεων Γιάννης Δατσέρης, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Κατσαντώνης, Μιλτιάδης Νεκτάριος, Γιώργος Φλωρίδης.

Διέγραψαν τον Ραγκούση από την «Ώρας Αποφάσεων»!

Τη διαγραφή του Γιάννη Ραγκούση ανακοίνωσε πριν λίγο η «Ώρα Αποφάσεων» στην οποία ήταν ιδρυτικό μέλος. Προηγήθηκε η ανακοίνωση του κ. Ραγκούση ότι θα παραστεί και θα μιλήσει στο συνέδριο της ΔΗΣΥ αποδεχόμενος την πρόσκληση της Φ. Γεννηματά. Η ανακοίνωση της Ώρας Αποφάσεων αναφέρει τα εξής Η Ώρα Αποφάσεων έχει συγκεκριμένες θέσεις, εκφράζεται ενιαία και τοποθετείται συλλογικά. Ο Γιάννης Ραγκούσης επέλεξε να διαφοροποιηθεί. Η απόφασή του να παραστεί και να μιλήσει στο συνέδριο της ΔΗΣΥ είναι φυσικά σεβαστή σε προσωπικό επίπεδο. Ταυτόχρονα, όμως, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που διέρρηξε τη συλλογική μας λειτουργία προσπαθώντας να προκαταλάβει αποφάσεις. Οι δρόμοι μας χώρισαν. Οι Ιδρυτές της Ώρας Αποφάσεων Γιάννης Δατσέρης, Άννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Κατσαντώνης, Μιλτιάδης Νεκτάριος, Γιώργος Φλωρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η Δύση καταδικάζει την επανεκλογή του Πούτιν από τη Ρωσία. Κίνα και Ινδία υπόσχονται στενότερο

υς δεσμούς Του  Matthias Williams  και  John Irish 19 Μαρτίου 2024  1:04 π.μ. GMT+2  Ενημερώθηκε πριν από 9 ώρες 0 seconds of 0 seconds Έντα...