Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Ευθείες απειλές της Σαουδικής Αραβίας προς Ρωσία που βάζουν "φωτιά" στη Μ.Ανατολή

Ευθείες απειλές της Σαουδικής Αραβίας προς Ρωσία που βάζουν "φωτιά" στη Μ.Ανατολή (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κυριακή, 25 Ιούνιος 2017 18:43
    Ευθείες απειλές της Σαουδικής Αραβίας προς Ρωσία που βάζουν "φωτιά" στη Μ.Ανατολή (ΒΙΝΤΕΟ)

    Περιπλέκεται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

    Μόνο μεγάλο εμπόδιο για τα σχέδια των "μεγάλων" φαίνεται πως είναι η Ρωσία, με την ξεκάθαρη εμπλοκή της στη Συρία, δεχόμενη ευθείες απειλές για στρατιωτικά πλήγματα από τις αραβικές χώρες, σε περίπτωση που συνεχίζει να υποστηρίζει την "τρομοκρατία".
    Όπου "τρομοκράτης", για τη Σαουδική Αραβία, μπαίνει ο Άσσαντ και οι σύμμαχοί του.
    Οι τοποθετήσεις του νέου διαδόχου του θρόνου στη Σαουδική Αραβία, Μοχαμεντ Μπιν Σαλμάν, είναι κάτι παραπάνω από κατατοπιστικές:
    "Θεωρώ πως υπάρχουν πολλές τρομοκρατικές οργανώσεις στη Συρία που πρέπει να εξαλειφθούν. Είναι όμως οι Ρώσοι που προστατεύουν και ενισχύουν την τρομοκρατία στην Μέση Ανατολή. Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε πως το ηθικό αυτών των τρομοκρατών έχει εξυψωθεί. Είναι προφανές πως η Ρωσία βοηθά τους τρομοκράτες για να επιτίθενται στον FSA (Ελεύθερο Συριακό Στρατό). 
    Δεν θα είμαστε μαλθακοί προς τη Ρωσία. Θα δώσουμε ένα τελεσίγραφο στον Β.Πούτιν. Εάν η Ρωσία συνεχίσει τους αδιάκριτους βομβαρδισμούς της θα πάρουμε μέτρα για να θέσουμε τις δυνάμεις της υπό απειλή. Μπορούμε ενεργώντας συντονισμένα, να καταστρέψουμε τις ρωσικές δυνάμεις στη Συρία σε μόλις τρεις ημέρες".
    Δηλώσεις πέραν διανοήσεως από τον διάδοχο της βασιλείας στη Σαουδική Αραβία ,που δημοσιεύονται στο Saudi Press Agency, αφού απειλεί με άμεσο πλήγμα την βαριά ρωσική στρατιωτική βιομηχανία που έχει εγκατασταθεί σε πολλά σημεία της Συρίας. 
    Η υποψία και μόνο ενός αραβικού πλήγματος θα προκαλούσε την οργή της Μόσχας, με απρόβλεπτες συνέπειες και σίγουρα όχι και τόσο....ειρηνικές. 
    Οι θέσεις του διαδόχου δεν θα ήταν αμελητέες ή ένα απλό "ξέσπασμα", αν ο ίδιος δεν ήταν πλήρως υπεύθυνος για τον στρατιωτικό σχεδιασμό του Εμιράτου, με τις απόψεις του να συμπαρασύρουν και τις υπόλοιπες αραβικές δυνάμεις -πλην του Κατάρ- σε χρόνο ρεκόρ.
    Άραγε ποιοι είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες στην περιοχή;

    Σχετική Ενημέρωσηel.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

    ΚΚΕ: Να παραπεμφθεί στις αρμόδιες Επιτροπές του Ευρωκοινοβουλίου η αναφορά για το έγκλημα των Τεμπών

      ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, 20:17:50 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Παρέμβαση στη συζήτηση της Επιτροπής Αναφορών (PETI) του Ευρωκοινοβουλίο...