Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

«Καμίνι» από σήμερα η χώρα: Θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

«Καμίνι» από σήμερα η χώρα: Θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Ξεκινά το τετραήμερο «φωτιά» για την Ελλάδα με τον υδράργυρο στους 43 βαθμούς Κελσίου - Ποιες περιοχές θα βρεθούν «στο κόκκινο» και μέχρι πότε - Μέτρα από τους δήμους.  
«Καμίνι» από σήμερα η χώρα: Θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία
Σε υψηλά και επικίνδυνα επίπεδα θα αρχίσει να σκαρφαλώνει από σήμερα ο υδράργυρος σε όλη την Ελλάδα, καθώς μπαίνουμε στο τετραημέρο καύσωνα για το οποίο προειδοποιούσαν ΕΜΥ και μετεωρολόγοι.
Το θερμόμετρο μάλιστα θα ξεπεράσει και τους 43 βαθμούς Κελσίου με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο καιρού και το υπουργείο Υγείας να εκδίδει επείγουσα ανακοίνωση για το τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες.
Τονίζεται μάλιστα πως σε ορισμένες περιοχές της χώρας ο υδράργυρος θα «αγγίξει» μέχρι και τους 45 βαθμούς Κελσίου.
Αρχής γενομένης από σήμερα Πέμπτη, ο καιρός είναι αίθριος σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, και στα ηπειρωτικά θα φτάσει τοπικά τους 40 με 41 βαθμούς. Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, όλες σχεδόν οι πεδινές ηπειρωτικές περιοχές αλλά και αρκετές νησιωτικές θα φτάσουν τους 40 βαθμούς, ενώ στις κοιλάδες Δράμας-Σερρών, Ημαθίας, Θεσσαλίας, καθώς και σε περιοχές της Βοιωτίας και της Αττικής οι μέγιστες θα φτάσουν έως και τους 42 με 43 βαθμούς.
AdTech Ad
Αναλυτικά η πρόγνωση για σήμερα Πέμπτη:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 
Καιρός: Αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στην κεντρική Μακεδονία από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 38 και στην κεντρική Μακεδονία κατά τόπους έως 40 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Καιρός: Αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 29 και κατά τόπους έως 41 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 
Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στην Κρήτη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 
Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 5 στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ 
Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το μεσημέρι – απόγευμα στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το απόγευμα νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Ζιακόπουλος: Ισχυρός, αλλά όχι πρωτοφανής ο τετραήμερος καύσωνας
Η περιοχή μας καλύπτεται από υψηλές πιέσεις, οι οποίες, σε συνδυασμό με τη μεταφορά ιερμών αερίων μαζών από την Αφρική που άρχισε ήδη στα ανώτερα ατμοσφαιρικά στρώματα, θα δημιουργήσουν συνθήκες καύσωνα. Ο καύσωνας, που θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, θα είναι ισχυρός, αλλά όχι πρωτοφανής για τη χώρα μας. 
Οι πιο ζεστές ημέρες θα είναι η Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, οπότε στις κατά τεκμήριο θερμές περιοχές της χώρας η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμανθεί από 42 ως 44 βαθμούς. Από το απόγευμα της Κυριακής στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα αναμένονται ισχυροί Β-ΒΔ άνεμοι οι οποίοι θα σηματοδοτήσουν και τη λήξη του καύσωνα. 
Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Κυριακής στα βόρεια είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες.
Κολυδάς: Την Παρασκευή και το Σάββατο η κορύφωση της ζέστης
Σήμερα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου σε πολλές πεδινές περιοχές της χώρας, και τους 38 με 39 στις παραθαλάσσιες ηπειρωτικές περιοχές όπως και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στις Κυκλάδες και στη βόρεια Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 35 με 36 βαθμούς.
Την Παρασκευή, το Σάββατο θα έχουμε την κορύφωση της ζέστης και σχεδόν όλες οι πεδινές ηπειρωτικές περιοχές αλλά και σε ορισμένες νησιωτικές θα έχουμε 40 βαθμούς, ενώ στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν έως και τους 42 με 43 βαθμούς Κελσίου.
Η ζέστη θα κρατήσει και την Κυριακή με μέγιστες τιμές τους 40 με 42 βαθμούς στα ηπειρωτικά ενώ πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από το βράδυ της Κυριακής, πρώτα στα βόρεια και δυτικά και στη συνέχεια στην υπόλοιπη χώρα. Τη Δευτέρα η θερμοκρασία θα πέσει κατά 6 με 8 βαθμούς και θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα.
Σούζη: Από σήμερα αρχίζει μεταφορά θερμών αέριων μαζών από την Αφρική
Μπορεί να ξεκίνησε από χθες Τετάρτη η ζέστη σε όλη τη χώρα με το θερμόμετρο μάλιστα να φτάνει τους 40,5 βαθμούς στη Λάρισα, όμως η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη προειδοποίησε ότι από σήμερα ξεκινούν τα δύσκολα με τη μεταφορά θερμών αέριων μαζών από την Αφρική στη χώρα μας. Σύμφωνα δε με τις προβλέψεις τις η θερμοκρασία σε Λάρισα και Σπάρτη - πιθανότατα - θα φτάοσυν μέχρι τους 44 βαθμούς. Παράλληλα αναφέρθηεκ στη διαφορά που κάνει η υγρασία, καθώς όσο μεγαλύτερη είναι η υγρασία, τόσο πιο υψηλή φαίνεται η θερμοκρασία.
Τέλος στάθηκε στον κίνδυνο πυρκαγιάς από την Κυριακή, οπότε οι άνεμοι μετά τον καύσωνα γίνονται βόρειοι-βορειοδυτικοί. 
Καλλιάνος: Παρασκευή και Σαββατοκύριακο θα τα θυμάστε για καιρό
«Από αύριο (σ.σ. σήμερα) ξεκινά ο καύσωνας ...αλλά να θυμάστε πως η Πέμπτη θα είναι η πιο ήπια μέρα, παρ'όλο που σε αρκετές περιοχές η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς. Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή όμως, θα την θυμάστε για καιρό...», προειδοποίησε μέσω του facebook ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, τονίζοντας ότι αυτά που είχε προβλέψει τις προηγούμενες ημέρες, ισχύουν στο ακέραιο.
«Αν διατηρηθούν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, φαίνεται ότι στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές, οι θερμοκρασίες ενδεχομένως να αγγίξουν ακόμη και τους 44-45°C. Σαφώς και δεν θα συμβεί αυτό παντού. Όμως υπάρχουν τμήματα της χώρας που φημίζονται για τις ακραίες τιμές που σημειώνονται εκεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Για παράδειγμα, οι πεδιάδες της Κεντρικής Μακεδονίας, ο Θεσσαλικός κάμπος, η Κωπαΐδα της Βοιωτίας, ο κάμπος της Αργολίδας, τμήματα της Λακωνίας αλλά και η Μεσσαρά της Κρήτης είναι κάποιες από τις περιοχές που δίνουν σοβαρή υποψηφιότητα ώστε ο υδράργυρος εκεί να ξεπεράσει και τους 43-44°C», ανέφερε, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στην κατάσταση των μεγαλουπόλεων κατά τη διάρκεια της νύχτας: «Στις περιοχές που υπάρχουν μεγάλες εκτάσεις με τσιμέντο και στις μεγαλουπόλεις, ο υδράργυρος αυτές τις 4 ημέρες δεν θα μπορέσει να κατέβει πιο κάτω από τους 30-31°C. Οπότε, όπως αντιλαμβάνεστε, τα βράδια θα είναι δύσκολα ως προς την αίσθηση της δυσφορίας λόγω του ότι θα είναι αυξημένες και οι τιμές της σχετικής υγρασίας».
Αρναούτογλου: Ισχυρός λίβας σήμερα σε αρκετές περιοχές της χώρας
Η χώρα μπαίνει σε συνθήκες αφρικανικού καύσωνα από σήμερα το πρωί της Πέμπτης και ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσα από το δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 προειδοποιεί για τις περιοχές όπου θα επικρατήσει ισχυρός λίβας. Δεν αποκλείεται, κατά τόπους ο υδράργυρος να αγγίξει ακόμα και τους 44 βαθμούς Κελσίου.
Υπουργείο Εργασίας: Οι υποχρεώσεις τον εργοδοτών κατά τη διάρκεια του καύσωνα
Ενόψει των έκτακτων καιρικών φαινομένων σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, υπενθυμίζει τα όσα απορρέουν από τη σχετική νομοθεσία και τις εγκυκλίους που εκδίδει το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ).
Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:
«Τη θερινή περίοδο, πρέπει να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα για την αποφυγή της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων, με ιδιαίτερη μέριμνα για όσους ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου.
Στις υποχρεώσεις των εργοδοτών, μεταξύ των άλλων, συμπεριλαμβάνονται: 
α) Η λήψη των κατάλληλων κατά περίπτωση τεχνικών μέτρων (κλιματισμός, τοπική απαγωγή του θερμού αέρα και των ρύπων,  εγκατάσταση αεροκουρτίνας ψυχρού αέρα στα μεγάλα ανοίγματα, τα οποία, λόγω αναγκών της παραγωγικής διαδικασίας, παραμένουν ανοιχτά), 
β) η λήψη οργανωτικών μέτρων (η οργάνωση του χρόνου εργασίας με διαλείμματα κατάλληλης διάρκειας για τη μείωση της θερμικής καταπόνησης, ο προγραμματισμός των εργασιών που συνεπάγονται υψηλή θερμική καταπόνηση σε ώρες εκτός θερμοκρασιακών αιχμών, η παροχή πόσιμου δροσερού νερού), 
γ) η οργάνωση της κατάλληλης υποδομής για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και την παροχή πρώτων βοηθειών, 
δ) η χορήγηση στους εργαζόμενους κατάλληλων μέσων ατομικής προστασίας».
«Τις ημέρες αυτές», όπως σημειώνει το υπουργείο Εργασίας σε σχετική ανακοίνωση, «το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας προχωρά σε εντατικούς ελέγχους για την εφαρμογή μέτρων που στοχεύουν στη μείωση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων, με προτεραιότητα σε εργασίες και χώρους, όπου, λόγω της φύσης των παραγωγικών διαδικασιών, υπάρχει επιπλέον θερμική επιβάρυνση.
Οι επιθεωρητές του Σ.ΕΠ.Ε. θα ενημερώνουν τους εργοδότες για τις επιπτώσεις που εγκυμονούν οι υψηλές θερμοκρασίες και οι συνθήκες καύσωνα στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων».
«Στις περιπτώσεις μη συμμόρφωσης θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες διοικητικές και ποινικές κυρώσεις» τονίζει το υπουργείο Εργασίας.
Οι συστάσεις του υπουργείου Υγείας για τον καύσωνα
Ο καύσωνας μπορεί να αντιμετωπιστεί αν είμαστε προσεκτικοί και λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα. Το υπουργείο Υγείας συστήνει στο κοινό και ιδιαίτερα στα άτομα που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου να τηρήσουν την οδηγίες.
«Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίδεται στις ευαίσθητες ηλικιακά ομάδες, όπως τα άτομα άνω των 65 ετών, η φροντίδα των οποίων αποτελεί δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας και ενδεχομένως σωτήρια ζωτική ενέργεια» επισημαίνει η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.
Οι συστάσεις του απευθύνονται κυρίως σε όλα τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών και όσους πάσχουν από χρόνια νοσήματα, όπως καρδιοπάθειες, νεφροπάθειες, πνευμονοπάθειες, ηπατοπάθειες, σακχαρώδη διαβήτη, κ.ά.
Επίσης, γι' όλα τα άτομα που για καθαρά ιατρικούς λόγους παίρνουν φάρμακα για τα χρόνια νοσήματά τους, όπως π.χ. τα διουρητικά, τα αντιχολινεργικά, τα ψυχοφάρμακα, τα ορμονούχα (συμπεριλαμβανομένης της ινσουλίνης και των αντιδιαβητικών δισκίων), για τα οποία θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους για την ενδεχόμενη τροποποίηση της δοσολογίας.
Στο παραπάνω πλαίσιο το υπουργείο Υγείας συστήνει:
- Αποφυγή έκθεσης στο ηλιακό φως. Αναζήτηση σκιερών και δροσερών σημείων. Προτίμηση στα ανοικτόχρωμα και ελαφρά ρούχα με ανοικτό λαιμό, κάλυψη κεφαλής (χρησιμοποίηση καπέλου, ομπρέλας κ. λ. π.)
- Αποφυγή βαριάς σωματικής εργασίας, ιδιαίτερα σε μέρη που συνυπάρχουν υψηλή θερμοκρασία με υγρασία, καθώς και κάτω από τον ήλιο.
- Ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή, όπως: Πρόσληψη άφθονων υγρών, κατά προτίμηση νερού και φυσικών χυμών. Αποφυγή των οινοπνευματωδών ποτών. Ολιγοθερμιδική δίαιτα που θα περιλαμβάνει κυρίως λαχανικά και φρούτα πάσης φύσεως, με περιορισμό των λιπαρών.
- Συχνά λουτρά με ντους.
- Τα βρέφη και τα παιδιά να ντύνονται όσο γίνεται πιο ελαφρά. Ειδικά για τα βρέφη, είναι προτιμότερο τα χέρια και τα πόδια τους να είναι ελεύθερα και να μην τυλίγονται σε πάνες. Όταν κάνει ζέστη, να προσφέρονται συχνά εκτός από το γάλα (μητρικό ή άλλο) και υγρά (νερό κ.ά.).
- Συνιστάται η παραμονή σε χώρους που διαθέτουν κλιματιστικά μηχανήματα ή απλούς ανεμιστήρες, κατά προτίμηση οροφής.
- Ιδιαίτερη βαρύτητα θα πρέπει να δίδεται, όταν οι υψηλές θερμοκρασίες συνδυάζονται και με φαινόμενα αυξημένων επιπέδων ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
Σε περίπτωση υπέρβασης των ορίων του όζοντος στον ατμοσφαιρικό αέρα, θα πρέπει άτομα με αναπνευστικές και καρδιαγγειακές παθήσεις και γενικότερα άτομα ευαίσθητα στην ατμοσφαιρική ρύπανση, να παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους και να αποφεύγουν την κυκλοφορία στο εξωτερικό περιβάλλον. Επίσης, συνιστάται στα παραπάνω άτομα καθώς και στα παιδιά, να αποφεύγουν την έντονη σωματική άσκηση, η οποία μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού και να οδηγήσει σε αναπνευστικά προβλήματα.
Κλιματιζόμενες αίθουσες σε Αθήνα και Πειραιά
Κλιματιζόμενες αίθουσες για τη φιλοξενία, ευπαθών ατόμων, θα είναι ανοικτές από τους Δήμους, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που προβλέπονται να επικρατήσουν τα επόμενα 24ωρα.
Εννέα κλιματιζόμενες αίθουσες θα είναι ανοικτές από τον δήμο Αθηναίων, λόγω του καύσωνα, σε μια προσπάθεια να προσφέρει μια ανάσα δροσιάς στους πολίτες.
Ειδικότερα, ανοιχτές έως την Κυριακή, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, θα είναι οι εξής κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας:
  • -Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου: Μαμούρη & Δύμης, τηλ. 2108223946
  • -Λέσχη Φιλίας Κουκακίου: Δράκου 26-28, τηλ. 2109232044
  • -Λέσχη Φιλίας Νέου Κόσμου: Χελντράιχ 15, τηλ. 2109240403
  • -Λέσχη Φιλίας Παγκρατίου: Πρατίνου 12, τηλ. 2107242160
  • -Λέσχη Φιλίας Άνω Πετραλώνων: Αιξονέων & Μυρμιδόνων, τηλ. 2103476398
  • -Λέσχη Φιλίας Κολοκυνθούς: Αίμονος 9 & Άστρους, τηλ. 2105140877
  • -Λέσχη Φιλίας Αγίου Ελευθερίου: Αχαρνών 372, τηλ. 2102012334
  • -Λέσχη Φιλίας Αγίου Μελετίου: Ξεναγόρα 6, τηλ. 2108674900
  • -Λέσχη Φιλίας Αμπελοκήπων: Πανόρμου & Βαθέος, τηλ.210 6459890
Σημειώνεται πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στον τετραψήφιο αριθμό 1595.
Ο Δήμος Πειραιά θα διαθέσει για το κοινό το «Β1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης» (Βασ. Γεωργίου Β' 10 & Βούλγαρη 155), το οποίο θα λειτουργεί από αύριο, Τετάρτη, 28 Ιουνίου έως και την Κυριακή, 2 Ιουλίου, από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ (τηλ. επικοινωνίας: 210 4134052 & 210 4134130).
Ακόμη, θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, από αύριο Τετάρτη, 28 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου, η δομή φιλοξενίας αστέγων «Υπνωτήριο Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης» (1ος όροφος Πύργου Πειραιά, Ακτή Ποσειδώνος 2-4), τηλ. επικοινωνίας: 216 8003076 & 216 8003077.
Σημειώνεται ότι από αύριο, Τετάρτη, 28 Ιουνίου έως και την Κυριακή, 2 Ιουλίου, ειδικό κλιμάκιο του Δήμου Πειραιά θα πραγματοποιήσει δράσεις ενημέρωσης στους άστεγους για την προστασία τους από τις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Πειραιά, στο τηλέφωνο 213 2022000.
Στο Δήμο Κορυδαλλού, από σήμερα Πέμπτη, 29 Ιουνίου έως και την Κυριακή, 2 Ιουλίου, από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, οι χώροι που θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού είναι: Δημαρχείο (Γρ. Λαμπράκη 240, ισόγειο- αίθουσα δημοτικού συμβουλίου), 1ο ΚΑΠΗ (Ηπείρου 115), 4ο ΚΑΠΗ (Θήρας 41), 5ο ΚΑΠΗ (Ξενοφώντος και Πελοπίδα, πλ. Μέμου), 6ο ΚΑΠΗ (Θουκυδίδου 10, Σχιστό).
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ΚΚΕ: Να παραπεμφθεί στις αρμόδιες Επιτροπές του Ευρωκοινοβουλίου η αναφορά για το έγκλημα των Τεμπών

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, 20:17:50 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Παρέμβαση στη συζήτηση της Επιτροπής Αναφορών (PETI) του Ευρωκοινοβουλίο...