Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Πανικός σήμανε σε τζαμί της Τουρκίας όταν κατά την διάρκεια των πρωινών προσευχών ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατέρρευσε στο έδαφος σήμερα Κυριακή 25 Ιουνίου.


Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος της Hürriyet, Aziz Özen, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, δήλωσε ότι είδε την Τούρκο Πρόεδρο να χάνει τις αισθήσεις του στις 6 π.μ. λίγο πριν την έναρξη των προσευχών.
Αυτό το περιστατικό έρχεται περίπου έναν μήνα μετά από το όργιο φημών περί της υγείας του όπου δεν παρευρέθηκε στο επίσημο γεύμα της Συνόδου Κορυφής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου.
Μάλιστα λίγες μέρες αργότερα εμφανίστηκε καταβεβλημένος και να υποβαστάζεται στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.
Αμέσως σωματοφύλακες περικύκλωσαν τον Ερντογάν προσπαθώντας να τον συνεφέρουν ενώ γιατροί έσπευσαν στο σημείο. «Στη συνέχεια, ο πρόεδρος μεταφέρθηκε με φορείο σε άλλο μέρος του τζαμιού ενώ η πρόσβαση στους δημοσιογράφους απαγορεύθηκε», πρόσθεσε ο Özen.
Μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής ο Ερντογάν δήλωσε ότι αισθάνεται καλύτερα στην υγεία του και θα συνέχιζε την ημέρα του όπως είχε προγραμματιστεί.
«Είχα ένα μικρό λιποθυμικό επεισόδιο καθώς έπεσε η πίεση μου λόγω του διαβήτη από τον οποίο πάσχω», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος.
Φωτογραφία απ' την Σύνοδο Κορυφής στο ΝΑΤΟ ο Ρ.Τ. Ερντογάν καθισμένος σε καρέκλα την στιγμή που συνομιλεί με τον Βρετανό Υπουργό Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον και την Πρωθυπουργό Τερέζα Μέ
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ΚΚΕ: Να παραπεμφθεί στις αρμόδιες Επιτροπές του Ευρωκοινοβουλίου η αναφορά για το έγκλημα των Τεμπών

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, 20:17:50 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Παρέμβαση στη συζήτηση της Επιτροπής Αναφορών (PETI) του Ευρωκοινοβουλίο...