Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Σκουρλέτη - ΠΟΕ-ΟΤΑ

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Σκουρλέτη - ΠΟΕ-ΟΤΑ

    Σάββατο, 24 Ιούνιος 2017 14:00
    Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Σκουρλέτη - ΠΟΕ-ΟΤΑ

    Συνάντηση με την ΠΟΕ-ΟΤΑ είχε ο Πάνος Σκουρλέτης στο υπουργείο Εσωτερικών,

    κατά την οποία ο υπουργός παρουσίασε τη νομοθετική ρύθμιση που θα κατατεθεί τη Δευτέρα, για τους συμβασιούχους.
    Ωστόσο, η συνάντηση όμως ολοκληρώθηκε δίχως να υπάρξει συμφωνία, την ώρα που τα σκουπίδια συνεχίζουν να συσσωρεύονται στους δρόμους.
    Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ δήλωσε ότι η νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης έχει μεγάλη απόσταση από αυτά που ζητά η Ομοσπονδία και είπε πως το ζήτημα θα το διαχειρισθούν οι νομικοί σύμβουλοι και η εκτελεστική επιτροπή.
    «Η νομοθετική ρύθμιση απέχει πάρα πολύ από αυτά που λέμε σαν Ομοσπονδία. Εχουμε την υποχρέωση να τη δούμε με τους νομικούς συμβούλους μας και να πάρουμε αποφάσεις ως εκτελεστική επιτροπή για να απαντήσουμε», δήλωσε ο Νίκος Τράκας, πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
    «Οι νέες συμβάσεις που δίνονται δεν καλύπτουν όλους τους εργαζόμενους. Η Ομοσπονδία έχει πει ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να γίνουν αορίστου χρόνου. Καταλαβαίνουμε την κοινωνία, η κοινωνία καταλαβαίνει ότι έχουμε δίκιο», δήλωσε.
     Σε ερώτηση για το αν θα βγουν τα απορριμματοφόρα στους δρόμους, αποσαφήνισε:
    «Δεν θα βγει κανένας πριν καταλήξει η ομοσπονδία, πρόκειται για 10.000 ανθρώπινες ψυχές», προσθέτοντας: «Η κυβέρνηση σε αυτή τη διαδικασία προσπαθεί να ρίξει το μπαλάκι στους δημάρχους και να φανεί ότι αυτοί απολύουν τους ανθρώπους».

    Σχετική Ενημέρωση el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

    Νέα Αριστερά: Ο κ. Κασσελάκης προτείνει μείωση των δαπανών για τη δημόσια υγεία

      ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, 10:56:09 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ «Κάθε φορά που ο κ. Κασσελάκης μιλά αναλυτικά για το πρόγραμμά του, απο...