Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Έκτακτο- Ένοπλος κρατάει όμηρο και απειλεί να σκοτώσει γυναίκα σε σπίτι στη Λένορμαν

Έκτακτο- Ένοπλος κρατάει όμηρο και απειλεί να σκοτώσει γυναίκα σε σπίτι στη Λένορμαν!

    Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017 21:45
    Έκτακτο- Ένοπλος κρατάει όμηρο και απειλεί να σκοτώσει γυναίκα σε σπίτι στη Λένορμαν!

    Συναγερμός στην Αστυνομία

    Υπόθεση-θρίλερ εκτυλίσσεται αυτή την ώρα σε σπίτι στη συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λένορμαν στην Αθήνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ένας ένοπλος έχει ταμπουρωθεί σε σπίτι γυναίκας και απειλεί να την σκοτώσει.

    Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο ένοπλος εκτοξεύει απειλές και κατά των αστυνομικών που βρέθηκαν πρώτοι στο σημείο. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα που κρατείται όμηρος στα χέρια του άντρα είναι πρώην σύντροφός του.
    Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι λίγη ώρα προτού ο άνδρας εισβάλει στο διαμέρισμα, καυγάδιζε στο δρόμο με άλλους τέσσερις άνδρες και μάλιστα, φέρεται να έχει σημειωθεί και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ τους. Η περιοχή έχει αποκλειστεί και το πρώτο μέλημα των αστυνομικών είναι να βγάλουν την γυναίκα από το διαμέρισμα με ασφάλεια.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

    LIVE: Σε εξέλιξη για 3η ημέρα η συζήτηση στην Ολομέλεια επί της πρότασης δυσπιστίας - Θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί

      LIVE: Σε εξέλιξη για 3η ημέρα η συζήτηση στην Ολομέλεια επί της πρότασης δυσπιστίας - Θα μιλήσουν ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί ...