Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Σόου» Άκη στο μνημόσυνο του Ανδρέα Παπανδρέου! Επιτέθηκε σε Σημίτη & Γιώργο και «αποθέωσε» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΕΔΩ !!

«Σόου» Άκη στο μνημόσυνο του Ανδρέα Παπανδρέου! Επιτέθηκε σε Σημίτη & Γιώργο και «αποθέωσε» Τσίπρα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών βρέθηκε σήμερα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος μαζί με την σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, προκειμένου να αφήσουν έναν λουλούδι στο μνήμα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα 23 Ιουνίου, πριν από 21 χρόνια.
Ο πρώην υπουργός, ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα, έφτασε το πρωί, χέρι – χέρι με την σύζυγό του στο πρώτο Νεκροταφείο και εν συνεχεία μίλησε στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί, εξαπολύοντας επίθεση σε όλες τις κυβερνητικές ηγεσίες από το 1998 και μέχρι το 2015 και ειδικά εναντίον των Γιώργου Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη.

Ειδικότερα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος είπε πως «για την κατάσταση της χώρας είναι ένοχες όλες οι πολιτικές ηγεσίες από το 1998 έως το 2015, όταν και έγινε η απόπειρα για τη μεγάλη αλλαγή».
«Κατέστρεψαν την Ελλάδα», ανέφερε ο πρώην υπουργός που αποφυλακίστηκε πρόσφατα για τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα και συνέχισε αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα: «Είπε πως η συμφωνία είναι διέξοδος. Το ελπίζω, αν και έπρεπε να δώσει πρωτοβουλία στους πολίτες».
Δεν παρέλειψε εξάλλου να αναφέρει εμφατικά πως «Σημίτης και Παπανδρέου είναι τραγικά ένοχοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις παραιτήσεις Σ.Παπασταύρου και Γ.Μπρατάκου «Μετά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ήρθε σήμερα η σειρά των Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου» 28.03.2024 | 20:40

  Το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε α νακοίνωση  μετά τις παραιτήσεις του υπουργού Επικρατείας, Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρ...