Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Α ρε καημένε Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Αθανάσιε Διάκε, θυσιαστήκατε για… ένα ηρωικό μνημονιακό και τουρκοπρεπές survivor!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΦΤΑΣΕ Ο… ΜΕΓΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ SURVIVOR!!!

     5/5 (2)
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με μεγάλη… «συγκίνηση», πλησιάζει η μεγάλη «ιστορική» μέρα της νεότερης ελληνικής ιστορίας, με… τον τελικό του survivor!!!
Σπάζοντας όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης και μαζικής παράκουσης, το τηλεοπτικό αυτό θέαμα, made by Turkey, ύστερα από 4,5 μήνες σκληρής… επιβίωσης επιτέλους φτάνει στο τέλος του.  Οι τέσσερις παίκτες, όπως αναφέρθηκε, που θα παραμείνουν θα περάσουν στον ημιτελικό και από εκεί μόνο δύο στον τελικό.
Σήμερα το βράδυ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, θα γίνει ένα από τα τελευταία παιχνίδια ασυλίας. Οι δύο παίκτες που θα καταφέρουν να την εξασφαλίσουν, θα εξαιρεθούν από την ψηφοφορία και θα τσεκάρουν το εισιτήριό τους για τον ημιτελικό.
«Καλώς ορίσατε σε ένα από τα τελευταία αγωνίσματα του φετινού Survivor. Οι δύο από εσάς που θα έχουν κερδίσει την ασυλία, θα πάνε απευθείας και στον ημιτελικό του φετινού παιχνιδιού», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.
Όπως φάνηκε στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, (για όσους το είδαν), πρόκειται γι’ ακόμα ένα ιδιαίτερο αγώνισμα, που, φυσικά, δεν λείπουν και τα νεύρα αλλά και η μεγάλη …εθνική αγωνία. Οι παίκτες θέλουν να εξασφαλίσουν τις τελευταίες δύο ασυλίες και θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να περάσουν, αρχικά, στον ημιτελικό.
Εμπρός λοιπόν! Κατά τα άλλα, κάποιοι επιμένουν να γκρινιάζουν γατί ενώ στην βουλή γίνονταν συζητήσεις για τα μνημονιακά μέτρα, οι νεοέλληνες συν γυναιξί και τέκνοις, κοσμικοί και ιερωμένοι, έβλεπαν αγαλιαζόμενοι μαζικά, Survivor!
Α ρε καημένε Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη και Αθανάσιε Διάκε, θυσιαστήκατε για… ένα ηρωικό μνημονιακό και τουρκοπρεπές survivor!
Συγχαρητήρια μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ΚΚΕ: Να παραπεμφθεί στις αρμόδιες Επιτροπές του Ευρωκοινοβουλίου η αναφορά για το έγκλημα των Τεμπών

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, 20:17:50 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Παρέμβαση στη συζήτηση της Επιτροπής Αναφορών (PETI) του Ευρωκοινοβουλίο...