Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Με 5ετές ομόλογο η Ελλάδα στις αγορές - Το τίμημα που θα πληρώσει το Δημόσιο

   

Με 5ετές ομόλογο η Ελλάδα στις αγορές - Το τίμημα που θα πληρώσει το Δημόσιο

Στην έκδοση 5ετούς ομολόγου προχωρά η Ελλάδα, επιστρέφοντας στις αγορές έπειτα από τρία χρόνια αποχής. Η σχετική ανακοίνωση έγινε την ημέρα που η χώρα γιόρταζε την 43η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ενώ στο άκουσμα της εξόδου στις αγορές αντέδρασαν θετικά τόσο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης όσο και οι αγορές.

Οι Ρώσοι «οπλίζουν» τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν-Αποκαλυπτικά βίντεο του CNNi

Ο βελτιωμένος οπλισμός που διαθέτουν πλέον οι Ταλιμπάν του Αφγανιστάν, φαίνεται πως έφθασε στα χέρια τους από τη ρωσική κυβέρνηση. Αυτό τουλάχιστον υποδεικνύουν τα αποκλειστικά βίντεο που έχει στη διάθεσή του το CNNi, ενισχύοντας τις ενδείξεις που προβάλλονται από Αφγανούς και Αμερικανούς, σχετικά με την ανάμειξη της Μόσχας στον εξοπλισμό των Ταλιμπάν.

Λίντα Βέντσελ: η 16χρονη μάνα, sniper, νύφη του ISIS

«Το μόνο που θέλω είναι να φύγω από εδώ. Θέλω να φύγω από τον πόλεμο, από τα πολλά όπλα, από τον θόρυβο. Το μόνο που θέλω είναι να πάω σπίτι, στην οικογένεια μου», δήλωσε σε Γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η 16χρονη Λίντα Βέντσελ, από τις φυλακές της Βαγδάτης όπου κρατείται.

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός ανοίγει τις πύλες του... σε όλους

Η δημιουργία του σηματοδότησε μία νέα εποχή για την έρευνα του Διαστήματος. Η ανθρώπινη παρουσία είναι μόνιμη, πλέον, ενώ η επιστημονική έρευνα απέκτησε τη δυνατότητα να διεξάγει πειράματα σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. Με τη βοήθεια του Street View και του αστροναύτη Thomas Pesquet, οι χρήστες προσκαλούνται σε μία τρισδιάστατη περιήγηση σε όλα τα 15 τμήματα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Και η Ferrari θα φτιάξει SUV;

Μπορεί κατά καιρούς οι άνθρωποι της Ferrari να έχουν δηλώσει πως δεν πρόκειται να συμπεριλάβουν στη γκάμα τους ένα SUV, μπορεί ο ίδιος ο πρόεδρος της εταιρείας, ο πολύς Sergio Marchionne να έχει πει πως «η Ferrari θα φτιάξει SUV μόνο πάνω από το... πτώμα μου», όμως τελευταία ακούγεται όλο και περισσότερο πως η ιστορική ιταλική εταιρεία με το πιο βαρύ όνομα παγκοσμίως ετοιμάζεται να μπει στη συγκεκριμένη κατηγορία.
Περισσότερα στο CNN.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T61wZg