Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΜΑΖΕΨΤΕΤΟΝ Οχετός ο Πάγκαλος: «Τσογλάνι» ο Τσίπρας και «χουνταίοι» η κυβέρνησή του!

Οχετός ο Πάγκαλος: «Τσογλάνι» ο Τσίπρας και «χουνταίοι» η κυβέρνησή του!

Με τον χαρακτηρισμό «τσογλάνι» επιτέθηκε στον πρωθυπουργό ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ενώ χαρακτήρισε τη σημερινή κυβέρνηση «χουνταίους που κυβερνάνε σήμερα»
Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τη σφοδρή αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών μεταξύ κυβέρνησης και δικαιοσύνης, ο Θόδωρος Πάγκαλος αναρωτήθηκε «Στον κύριο Τσίπρα ποιος του ανέθεσε το δικαίωμα να εκφράζει το περί δικαίου αίσθημα;».
Και συνέχισε, λέγοντας: «Λοιπόν αυτό και μόνο δείχνει ότι το τσογλάνι αυτό, που μου είναι σήμερα πρωθυπουργός, όχι τσογλάνι είπα, δεν ανακαλώ, γιατί το τσογλάνι αυτό έλεγε στη Βουλή, δεν θα βγείτε ποτέ από τις πόρτες των σπιτιών σας, όταν μας απειλούσε. Εγώ έχω ανοιχτό λογαριασμό με τους χουνταίους που κυβερνάνε σήμερα και δεν είμαι άνθρωπος των άκρων, είμαι άνθρωπος μετριοπαθής».
Στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Πάγκαλος πρόσθεσε: «Δύο φορές δημιούργησα εχθρούς στη χώρα αυτή, η μία είναι της χούντας, δεν συγχωρώ τους χουνταίους και δεν θα συγχωρήσω αυτούς που συνεργάζονται με τον Τσίπρα σήμερα. Και θέλω να το ξέρουν όλοι οι συνεργάτες του».
Σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι «άλλο ανεξάρτητη δικαιοσύνη, άλλο ανεξέλεγκτη δικαιοσύνη» και «άλλο η διάκριση των εξουσιών, άλλη η εξουσία των διακρίσεων», ο πρώην υπουργός ήταν κατηγορηματικός: «Νομίζω ότι πρέπει να έρθει μια τιμωρία, εδώ υπάρχει παραβίαση του Συντάγματος, υπάρχει εσχάτη προδοσία» και επανέλαβε «ποιος του ανέθεσε το ρόλο, στον κύριο Τσίπρα να ασκεί συστηματική κριτική σε δικαστικές αποφάσεις;».
Ο Θόδωρος Πάγκαλος καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα ότι «επιδιώκει το δικαίωμα να μην του κάνει κανείς κριτική, να μην τον κρίνει η δικαιοσύνη, να αλλοιώσει όλες τις δομές του κράτους»
fimotro .gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η Δύση καταδικάζει την επανεκλογή του Πούτιν από τη Ρωσία. Κίνα και Ινδία υπόσχονται στενότερο

υς δεσμούς Του  Matthias Williams  και  John Irish 19 Μαρτίου 2024  1:04 π.μ. GMT+2  Ενημερώθηκε πριν από 9 ώρες 0 seconds of 0 seconds Έντα...