Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Αντιπολιτευτικά παιχνίδια στις πλάτες της Ηριάννας

Αντιπολιτευτικά παιχνίδια στις πλάτες της Ηριάννας

olomeleia-irianna.jpg

EUROKINISSI
Απαγορευμένη φαίνεται πως είναι για μερίδα της αντιπολίτευσης η... συνωνυμία, καθώς, από το πρωί της Τετάρτης στελέχη της παίζουν ένα παιχνίδι υπαινιγμών για την 28χρονη Ηριάννα, εμπλέκοντας τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και ελπίζοντας να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.
Τον χορό... άνοιξε μέσα στη νύχτα η Χρυσή Αυγή, μέσω κειμένου στην ιστοσελίδα της, στο οποίο διατύπωνε «ερωτήματα» γιατί δεν αναφέρεται το επώνυμο της 28χρονης. 
Τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος, μέσω του ΣΚΑΪ, έδωσε το δικό του ρεσιτάλ. «Λέγομαι Λεωνίδας Γρηγοράκος. Έχει αναστατώσει το πολιτικό σύστημα μια ανώνυμη Ηριάννα. Εγώ θέλω και το επώνυμο, όφειλε η δικαιοσύνη να μας το έχει δώσει». Πρόσθεσε, ακόμη, ότι «Επειδή εγώ είμαι ψαγμένος, για μένα η κυρία έχει καταδικαστεί και θέλω το όνομά της, δεν θέλω αυτή η κυρία να είναι ανώνυμη, το όνομά της μπορεί να μου κάνει συνειρμούς», αφήνοντας υπαινιγμούς για σχέση της Ηριάννας με υπουργό της κυβέρνησης.
Το θέατρο του παραλόγου (με τη συνδρομή και αρκετών ιστοσελίδων), σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίστηκε και στη Βουλή με την Ελένη Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής να διαρρέει στους διαδρόμους την «είδηση».
Για το θέμα τοποθετήθηκε, μέσω δήλωσής του στην «ΕΦ.ΣΥΝ.», ο συνήγορος της Ηριάννας, Θεόδωρος Μαντάς, ο οποίος διέψευσε απολύτως την ύπαρξη συγγενικής σχέσης της φυλακισμένης κοπέλας με κυβερνητικό παράγοντα.

«Τρομολαγνικά σενάρια»

Τις δηλώσεις του Λεωνίδα Γρηγοράκου καυτηρίασε και η Κουμουνδούρου με τον ΣΥΡΙΖΑ να σημειώνει ότι ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης... σιγοντάρει τη ΝΔ με τρομολαγνικά σενάρια και προσθέτει ότι «εγκάλεσε τη δικαιοσύνη για την απόκρυψη του πλήρους ονόματος της Ηριάννας, αφήνοντας υπόνοιες για τους «συνειρμούς» που θα μπορούσε να προκαλέσει η δημοσίευσή του».

«Χυδαίοι»

Τη... λύση στο μυστήριο έδωσε ο ίδιος ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι έχει συγγενική σχέση με την Ηριάννα και υπογραμμίζοντας ότι «Όσοι επιχειρούν στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος που είναι σε εξέλιξη, να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά οφέλη, είναι χυδαίοι».
Η δήλωση του κ. Βασιλειάδη
Το γεγονός ότι δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β. Λ. δεν κάνει την απόφαση για παραμονή της στη φυλακή λιγότερο προβληματική. Όσοι επιχειρούν στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος που είναι σε εξέλιξη, να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά οφέλη, είναι χυδαίοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ΚΚΕ: Να παραπεμφθεί στις αρμόδιες Επιτροπές του Ευρωκοινοβουλίου η αναφορά για το έγκλημα των Τεμπών

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, 20:17:50 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Παρέμβαση στη συζήτηση της Επιτροπής Αναφορών (PETI) του Ευρωκοινοβουλίο...