Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ : ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, (ΔΙΩΞΕΙΣ), ΓΙΑΤΙ…ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ : ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, (ΔΙΩΞΕΙΣ), ΓΙΑΤΙ…ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ!

     5/5 (1)
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Αν ακόμα υπάρχουν κάποιοι αφελείς Νεοέλληνες που πιστεύουν ότι είμαστε ανεξάρτητη χώρα, το νέο ΕΛΣΤΑΤ-χαστούκι των Βρυξελών σίγουρα θα τους προσγειώσει ανώμαλα στην πραγματικότητα.
Η περίπτωση της εθνικής προδοσίας από τον κ Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, που είχε φουσκώσει επίτηδες το έλλειμμα το 2009 για να επιβληθεί η μνημονιακή κατοχή της Ελλάδας, δείχνει το πόσο η Βρυξέλες και η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζουν την ανεξαρτησία της ελληνικής δικαιοσύνης, αλλά πολύ περισσότερο την εθνική ανεξαρτησία. Με λίγα λόγια μας θεωρούν μπανανία και ευρωπαϊκή αποικία αίσχιστου είδους.
Όπως έγινε γνωστό η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κυρία Ξένη Δημητρίου, άσκησε σήμερα αναίρεση στο απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, που βαρύνεται με την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης.
Ειδικότερα, η εισαγγελέας του ανωτάτου ποινικού δικαστηρίου άσκησε αναίρεση στο βούλευμα με το οποίο απαλλάχθηκε ο Ανδρέας Γεωργίου από την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης, αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος, το οποίο αφορούσε τις καταγγελίες περί διόγκωσης του ελλείμματος του 2009, με αποτέλεσμα να διευκολυνθεί, κατά τους καταγγέλλοντες, η υπαγωγή της χώρας σε μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής, μνημόνια.
Μετά την άσκηση της αναίρεσης, θα επιληφθεί το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, το οποίο θα αποφανθεί οριστικά εάν αναιρεθεί ή όχι το απαλλακτικό βούλευμα και οδηγηθεί σε νέα δίκη ο Ανδρέας Γεωργίου.
Η εξέλιξη αυτή εξόργισε τις Βρυξέλες και τώρα απαιτούν όχι μόνο να σταματήσουν όλα, αλλά  και από πάνω να πληρώσει το ελληνικό κράτος τα… δικαστικά έξοδα στον «κύριο» Γεωργίου. Μάλιστα!
Αυτή η πρωτοφανής απαίτηση των Βρυξελών να σταματήσει η δικαστική δίωξη του κυρίου αυτού που έχωσε την Ελλάδα μαζί με τον ΓΑΠ και την παρέα στον «λάκκο των λύκων», με τον εκβιασμό ότι δεν θα μας δώσουν χρήματα, δείχνει πως είναι μια συμμορία εκβιαστών και ανθελλήνων που το μόνο που επιδιώκουν είναι η χώρα αυτή να είναι ένα κλοτσοσκούφι και να τα αρπάξουν όλα, πετώντας κάποια ψίχουλα στους ιθαγενείς.
Υστέρα εμείς θα διοργανώνουμε εθνικές επετείους και παρελάσεις, για να γιορτάζουμε την… κατοχή μας!
Νεοέλληνες εύγε!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ΚΚΕ: Να παραπεμφθεί στις αρμόδιες Επιτροπές του Ευρωκοινοβουλίου η αναφορά για το έγκλημα των Τεμπών

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, 20:17:50 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Παρέμβαση στη συζήτηση της Επιτροπής Αναφορών (PETI) του Ευρωκοινοβουλίο...