Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Είναι γνωστό τσογλάνι, μαλ@κας είναι, μαλ@κίες λέει» - Ο Πάγκαλος LIVE στον βούρκο του Πορτοσάλτε



Απίστευτες χυδαιότητες πρωί - πρωί. Που αλλού; Στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Πορτοσάλτε. Με ποιον πρωταγωνιστή; Με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος ξεπέρασε τον χειρότερο ευατό του εξαπολύοντας απίστευτες χυδαιότητες σε βάρος του πρωθυπουργού, Αλέξης Τσίπρα με εκφράσεις όπως «είναι γνωστό τσογλάνι», «μαλάκας είναι, μαλακίες λέει»...


Ο Άρης Πορτοσάλτε ρωτούσε παραθέτοντας ηχητικά αποσπάσματα από τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ και από τοποθέτησή του στη Βουλή. Στη συνέχεια, χωρίς να τον ενοχλεί και χωρίς να παρεμβαίνει,  άφηνε τον Θεόδωρο Πάγκαλο να ξερνάει απίστευτες ύβρεις. Το εντυπωσιακό είναι πως ενώ ο Πορτοσάλτε ενώ γνώριζε πως ο Πάγκαλος είναι γνωστός υβρεολόγος, τον κάλεσε στην εκπομπή του, προφανώς για να ξεστομίσει τα όσα ξεστόμισε.

Ο Πάγκαλος ξεκίνησε τους χυδαίους χαρακτηρισμούς για τη χθεσινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού σχετικά με τη διάκριση των εξουσιών και τη δικαιοσύνη, μίλησε για χούντα και εκτόξευσε απειλές για διώξεις των στελεχών της σημερινής κυβέρνησης.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος είναι και διευθυντής του σταθμού άφησε τον εμετό του Πάγκαλου να κυλά στους διαδρόμους του σταθμού.

Ο Πάγκαλος δεν παρέλειψε να διαβεβαιώσει, επίσης, ότι μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ φώναζε έξω από τη Μαρφίν «έτσι πεθαίνουν οι απεργοσπάστες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Παραιτήθηκαν Παπασταύρου και Μπρατάκος μετά το ραντεβού με τον Β. Μαρινάκη

  EUROKINISSI  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ   28.03.24 19:51 efsyn.gr Α+ Α- Facebook Twitter E-mail Copy link Print Πηγές του Μαξίμου σχολίαζαν ότι η συμμετοχή...