Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Αποκαλυπτική μαρτυρία για το τροχαίο στη Λιοσίων - «Εκσφενδονίστηκε και χτύπησε μοτοσικλέτες»

 

ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από 
Βρείτε μας

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τη στιγμή του τροχαίου στη Λιοσίων. «Εκσφενδονίστηκε στην απέναντι πλευρά του δρόμου χτυπώντας κάποιες μοτοσικλέτες».

Εργαζόμενος συνεργείου που βρισκόταν στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια άγριας καταδίωξης, στη Λιοσίων περιέγραψε τη στιγμή του συμβάντος.

«Ένα μπαμ ακούστηκε ξαφνικά. Υπήρχε κόσμος σταματημένος λόγω έργων και ακούσαμε ένα μπαμ στη γωνία απέναντι» περιγράφει αρχικά.

«Το όχημα ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο λόγω της κίνησης που βρήκε και σταμάτησε επάνω σε δέντρα και με ένα «γκελ» έφυγε και εκσφενδονίστηκε στην απέναντι πλευρά του δρόμου χτυπώντας κάποιες μοτοσικλέτες» λέει έπειτα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αντιλήφθηκε ότι γινόταν καταδίωξη καθώς αμέσως εμφανίστηκε δύναμη της αστυνομίας.

«Ένας επιβάτης ήταν μέσα ο οποίος πετάχτηκε λόγω της σύγκρουσης και ήταν ξαπλωμένος, τραυματισμένος, στο οδόστρωμα» δήλωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους σχετικά με τον οδηγό του οχήματος.

Ο μάρτυρας τόνισε πως περαστικοί δεν τραυματίστηκαν, αλλά «μόνο οι οδηγοί των μηχανών οι οποίοι από όσο άκουσα δεν είναι σοβαρά τραυματισμένοι».

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως ο οδηγός «από ό,τι άκουσα από τους αστυνομικούς έκλεψε το όχημα από πλυντήριο που δούλευε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μεγάλη φωτιά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας – Εκκενώνονται χωριά

  Ελλάδα Μάχη από ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο – Κάηκε Πυροσβεστικό όχημα – Στο Ξυλόκαστρο εσπευσμένα ο Αρ...